Honor 8 videoreview

Vorige maand kondigde Honor zijn nieuwe vlaggenschipsmartphone aan: de Honor 8. Voorbije weken hebben wij het toestel grondig getest. In deze review gaan we je alles vertellen over de nieuwe smartphone van Honor.

Honor

Iets minder dan twee jaar geleden bracht Honor, een dochterbedrijf van Huawei, zijn eerste smartphone uit in Nederland: de Honor 6. Met deze smartphone gaf Honor onmiddelijk aan wat ze wilden: goede en betaalbare smartphones afleveren. Maar dit doen ze niet zoals iedere andere smartphone-fabrikant. Honor heeft er bewust voor gekozen zijn smartphones enkel online te verkopen. Een strategie die hun doelpubliek, jongeren, zou moeten aanspreken.

Honor 8

Als ondertussen al derde generatie van zijn vlaggenschip-smartphone heeft Honor een aantal weken geleden zijn Honor 8 aangekondigd. Wat dit toestel, net zoals zijn voorgangers, zo bijzonder maakt is dat je voor relatief weinig geld heel erg veel krijgt. Zo is het toestel voorzien van een krachtige Hisislicon Kirin 950-octacore processor gekoppeld aan 4GB werkgeheugen. Het standaard 32GB intern geheugen is uitbreidbaar met een sd-kaartje. Qua ontwerp is de Honor 8 ook niet mis. Helemaal niet zelfs. In tegenstelling tot zijn twee voorgangers is de Honor 8 niet voorzien van een typisch ontwerp. Wel is het nieuwe toestel van Honor voorzien van een mooi en premium ogend glazen ontwerp met aluminium randje. Deze rand is aangepast aan de kleur van je Honor 8, wat een mooi detail is.

Dubbele camera

Net zoals Huawei heeft ook Honor zijn vlaggenschip voorzien van een achtercamera met twee 12-megapixel sensoren. Eén rgb-sensor en één monochrome-sensor. De reden hiervoor is dat je door een foto genomen met beide sensoren kunt combineren om zo een betere kleurenweergave te krijgen, aldus Honor. Wij kunnnen dit enkel bevestigen.

Wat we van de Honor 8 vinden na de smartphone voor een langere tijd gebruikt te hebben en of we je hem zouden aanraden, dat kom je te weten in onderstaande videoreview van de Honor 8.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters