Honor band Z1 review

Wanneer je aan Honor denkt, dan denk je aan smartphones. Niet aan wearables. Ten minsten, dacht je niet aan wearables. Honor heeft namelijk in 2015 hun eerste wearable op de markt gebracht: de Honor band Z1. In deze video gaan we je er alles over vertellen.

Honor Band Z1

Honor zou Honor niet zijn mochten ze met een dure wearable op de markt komen. Ze hebben dit dan ook niet gedaan en hun wearable een even schappelijke prijs gegeven als hun smartphones. Je kan de prijs van de Honor band Z1 dan ook een van de meest interessante punten noemen van het toestel. De band Z1 is namelijk al verkrijgbaar voor een magere €79,99. Voor deze prijs krijg je een erg mooi en minimalistisch ontworpen wearable dat op zowel Android als iOS werkt. En zelfs al kost de Honor band Z1, toch is hij gemaakt van een zilver of zwart aluminium. De zilveren variant hangt vast aan een crème of wit bandje, terwijl de zwarte aan een zwart bandje hangt. Alle bandjes zijn gemaakt uit rubber en voorzien van een subtiel ruitjespatroon. Het scherm dat je op de band Z1 terugvindt is een 0,70-inch groot oled scherm met een resolutie van 128×128 pixels. De grootste teleurstellingen aan het scherm zijn dat het niet rond maar vierkant is en dat het vaak niet reageert wanneer je het aanraakt. We hopen dat dit laatste probleem verholpen kan worden met een software-update.

In deze video gaan we je dit alles en nog veel meer over de Honor band Z1 vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik Onnes -

    Mocht je deze willen kopen meld je dan nog even aan op htyp://vmall.eu Dan kun je een kortingscode ontvangen van 30 euro om te besteden 14 januari.

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters