Honor band Z1 review

Wanneer je aan Honor denkt, dan denk je aan smartphones. Niet aan wearables. Ten minsten, dacht je niet aan wearables. Honor heeft namelijk in 2015 hun eerste wearable op de markt gebracht: de Honor band Z1. In deze video gaan we je er alles over vertellen.

Honor Band Z1

Honor zou Honor niet zijn mochten ze met een dure wearable op de markt komen. Ze hebben dit dan ook niet gedaan en hun wearable een even schappelijke prijs gegeven als hun smartphones. Je kan de prijs van de Honor band Z1 dan ook een van de meest interessante punten noemen van het toestel. De band Z1 is namelijk al verkrijgbaar voor een magere €79,99. Voor deze prijs krijg je een erg mooi en minimalistisch ontworpen wearable dat op zowel Android als iOS werkt. En zelfs al kost de Honor band Z1, toch is hij gemaakt van een zilver of zwart aluminium. De zilveren variant hangt vast aan een crème of wit bandje, terwijl de zwarte aan een zwart bandje hangt. Alle bandjes zijn gemaakt uit rubber en voorzien van een subtiel ruitjespatroon. Het scherm dat je op de band Z1 terugvindt is een 0,70-inch groot oled scherm met een resolutie van 128×128 pixels. De grootste teleurstellingen aan het scherm zijn dat het niet rond maar vierkant is en dat het vaak niet reageert wanneer je het aanraakt. We hopen dat dit laatste probleem verholpen kan worden met een software-update.

In deze video gaan we je dit alles en nog veel meer over de Honor band Z1 vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik Onnes -

    Mocht je deze willen kopen meld je dan nog even aan op htyp://vmall.eu Dan kun je een kortingscode ontvangen van 30 euro om te besteden 14 januari.

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters