Honor band Z1 review

Wanneer je aan Honor denkt, dan denk je aan smartphones. Niet aan wearables. Ten minsten, dacht je niet aan wearables. Honor heeft namelijk in 2015 hun eerste wearable op de markt gebracht: de Honor band Z1. In deze video gaan we je er alles over vertellen.

Honor Band Z1

Honor zou Honor niet zijn mochten ze met een dure wearable op de markt komen. Ze hebben dit dan ook niet gedaan en hun wearable een even schappelijke prijs gegeven als hun smartphones. Je kan de prijs van de Honor band Z1 dan ook een van de meest interessante punten noemen van het toestel. De band Z1 is namelijk al verkrijgbaar voor een magere €79,99. Voor deze prijs krijg je een erg mooi en minimalistisch ontworpen wearable dat op zowel Android als iOS werkt. En zelfs al kost de Honor band Z1, toch is hij gemaakt van een zilver of zwart aluminium. De zilveren variant hangt vast aan een crème of wit bandje, terwijl de zwarte aan een zwart bandje hangt. Alle bandjes zijn gemaakt uit rubber en voorzien van een subtiel ruitjespatroon. Het scherm dat je op de band Z1 terugvindt is een 0,70-inch groot oled scherm met een resolutie van 128×128 pixels. De grootste teleurstellingen aan het scherm zijn dat het niet rond maar vierkant is en dat het vaak niet reageert wanneer je het aanraakt. We hopen dat dit laatste probleem verholpen kan worden met een software-update.

In deze video gaan we je dit alles en nog veel meer over de Honor band Z1 vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik Onnes -

    Mocht je deze willen kopen meld je dan nog even aan op htyp://vmall.eu Dan kun je een kortingscode ontvangen van 30 euro om te besteden 14 januari.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters