HTC 10: redenen om hem (niet) te kopen

HTC heeft met de HTC 10 een zeer interessant toestel afgeleverd. Waarom je het toestel zou moeten kopen, en ook waarom niet, vertelt Sebastien je in deze video.

Ontwerp

Een eerste, voor de hand liggende reden, om de HTC 10 te kopen is natuurlijk zijn ontwerp. Net zoals de voorgangers van het toestel, heeft HTC de HTC 10 voorzien van een prachtig aluminium ontwerp. Door zijn ontwerp voelt de smartphone eveneens heel stevig aan in de hand, en straalt hij klasse uit. Achteraan zijn er afgesneden randjes. Vooraan hebben de twee front-facing speakers, dikke schermranden en HTC-logo plaats gemaakt voor een nettere afwerking. Nu heb je nog maar een speaker, niet te dikke schermranden en eveneens is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner in de thuisknop. Deze sensor is snel en accuraat.

Powerrrr

In de HTC 10 zit een Snapdragon 820-quadcoreprocessor met 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen dat je kunt uitbreiden met een micro sd-kaart. Top of the line dus, en dit merk je wanneer je de HTC 10 gebruikt. Alles wat je doet met het toestel, verloopt zonder enige haperingen. Zelfs wanneer je zware applicaties gebruikt, blijft de smartphone naar behoren presteren. Dankzij de 3000mAh batterij in het toestel kun je er met normaal tot zwaar gebruik de dag mee doorkomen. En wanneer je een beetje op je verbruik let, zijn twee dagen ook wel haalbaar.

Prijs

Natuurlijk is geen enkele smartphone perfect, en de HTC 10 is hier geen uitzondering op. Al moeten we wel toegeven dat het moeilijk was om echt een goede reden te vinden om het toestel niet te kopen. We zijn dan bij de prijs gekomen van het toestel. Voor een highend-toestel is een prijs van €749 zeker niet mis, en de HTC 10 is het zeker waard. Het enige wat ervoor zorgt dat de prijs een beetje tegenzit, is dat de Samsung Galaxy S7 ongeveer evenveel kost, terwijl dit toestel beter is. Maar dit neemt niet weg dat de HTC 10 niet interessant is.

Meer redenen om de HTC 10 te kopen, geven we je in onderstaande video. Voor een geschreven review van het toestel kun je hier terecht.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters