HTC 10 videoreview

Voorbije twee jaren is HTC een verkeerde weg ingeslagen betreffende zijn vlaggenschiptoestellen. Of ze met hun nieuwe vlaggenschipsmartphone, de HTC 10, terug op het rechte pad zijn gaan Boris en Sebastien je vertellen in deze video.

Bekende vormgeving

Toen HTC zijn HTC One M7 aankondigde, kondigde ze een smartphone aan die voorzien was van een prachtig, aluminium ontwerp. Omdat het ontwerp van de smartphone zo goed werd ontvangen, hebben ze het van toen tot nu gebruikt met ieder jaar de nodige aanpassingen erbij. Dit jaar kende het ontwerp zijn grootste aanpassing. Niet alleen zijn er afgesneden randjes bijgekomen aan de achterkant van het toestel, aan de voorzijde zijn ook wat veranderingen doorgevoerd. HTC heeft ervoor gezorgd dat de voorkant van de HTC 10 er veel netter uitziet dan die van zijn voorgangers. En leuk is ook dat de HTC 10 voorzien is van een vingerafdrukscanner die verwerkt is in de niet indrukbare thuisknop.

BoomSound op zijn best

Net zoals vorige jaren heeft HTC de HTC 10 voorzien van BoomSound-speakers. Maar in plaats van twee front-facing speakers te hebben, heeft HTC de speakers op de HTC 10 verdeeld over de voorzijde en onderkant van het toestel. De voorste, en kleinste, speaker wordt gebruikt als tweeter en de speaker aan de onderkant als woofer. Samen zorgen ze voor een excellente geluidservaring. Ook de standaard meegeleverde headset zorgt voor een goede luisterervaring.

Prestaties zijn top

Vorig jaar was de HTC One M9 een van de smartphones die geteisterd werd door overhittingsproblemen die te wijten waren aan de Snapdragon 810-octacoreprocessor. Dit jaar hebben ze bij HTC weer samengewerkt met Qualcomm, maar wel met een beter resultaat. De HTC 10 is voorzien van een Snapdragon 820-quacoreprocessor met 4GB werkgeheugen met als resultaat dat alles wat je met de smartphone doet verloopt zonder enige problemen. Zelfs wanneer je zware applicaties gebruikt, zorgt de HTC 10 voor een soepele gebruikerservaring.

Of Boris en Sebastien de HTC 10 al bij al een goede smartphone vinden die ze je zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters