HTC 10 videoreview

Voorbije twee jaren is HTC een verkeerde weg ingeslagen betreffende zijn vlaggenschiptoestellen. Of ze met hun nieuwe vlaggenschipsmartphone, de HTC 10, terug op het rechte pad zijn gaan Boris en Sebastien je vertellen in deze video.

Bekende vormgeving

Toen HTC zijn HTC One M7 aankondigde, kondigde ze een smartphone aan die voorzien was van een prachtig, aluminium ontwerp. Omdat het ontwerp van de smartphone zo goed werd ontvangen, hebben ze het van toen tot nu gebruikt met ieder jaar de nodige aanpassingen erbij. Dit jaar kende het ontwerp zijn grootste aanpassing. Niet alleen zijn er afgesneden randjes bijgekomen aan de achterkant van het toestel, aan de voorzijde zijn ook wat veranderingen doorgevoerd. HTC heeft ervoor gezorgd dat de voorkant van de HTC 10 er veel netter uitziet dan die van zijn voorgangers. En leuk is ook dat de HTC 10 voorzien is van een vingerafdrukscanner die verwerkt is in de niet indrukbare thuisknop.

BoomSound op zijn best

Net zoals vorige jaren heeft HTC de HTC 10 voorzien van BoomSound-speakers. Maar in plaats van twee front-facing speakers te hebben, heeft HTC de speakers op de HTC 10 verdeeld over de voorzijde en onderkant van het toestel. De voorste, en kleinste, speaker wordt gebruikt als tweeter en de speaker aan de onderkant als woofer. Samen zorgen ze voor een excellente geluidservaring. Ook de standaard meegeleverde headset zorgt voor een goede luisterervaring.

Prestaties zijn top

Vorig jaar was de HTC One M9 een van de smartphones die geteisterd werd door overhittingsproblemen die te wijten waren aan de Snapdragon 810-octacoreprocessor. Dit jaar hebben ze bij HTC weer samengewerkt met Qualcomm, maar wel met een beter resultaat. De HTC 10 is voorzien van een Snapdragon 820-quacoreprocessor met 4GB werkgeheugen met als resultaat dat alles wat je met de smartphone doet verloopt zonder enige problemen. Zelfs wanneer je zware applicaties gebruikt, zorgt de HTC 10 voor een soepele gebruikerservaring.

Of Boris en Sebastien de HTC 10 al bij al een goede smartphone vinden die ze je zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters