HTC 8S review

De HTC 8S is de goedkoopste Windows Phone die HTC in zijn portfolio heeft. Het toestel moet het vooral hebben van zijn design en relatief goede specs. In deze review vertellen we je er alles over.

Hoewel de 8S nog maar iets meer dan €200 kost, is hij uitgerust met een dualcore Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor, een 4″ WVGA-scherm en een 5-megapixelcamera. Dat zorgt er in combinatie met Windows Phone 8 voor dat het toestel soepel loopt en en goede gebruikservaring biedt. Alleen het geheugen is een probleem: dat bedraagt maar 4GB en wordt tevens geteisterd door een vervelende bug. Het design is iets anders waar de 8S uitblinkt: de kleurrijke body van het toestel werd al bekroond met een Red Dot-designaward.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. aartsmj -

  Ik hoor nu vaak bij reviews van een windows phone toestel het minpunt: er zitten zo weinig apps in de windows store t.o.v. Google Play of de Apple Store. Google Play mag dan wel 700.000+ apps in de store hebben zitten maar hoeveel daarvan is wel niet troep die je telefoon batterij leegtrekken of spyware bevatten. Kwantiteit is nog geen kwaliteit en volgens mij zijn de meest gebruikte apps voor alle platformen beschikbaar. Kunnen jullie aandacht schenken aan de Switch app van Microsoft in de Google Play Store wanneer deze in NL uitkomt en dan met een conclusie komen over het 'aantal' apps in de verschillende stores.

  1. Danijel -

   Dat mag dan wel zo zijn, maar imho zijn de meeste apps op Windows Phone juist kut vergeleken met Android en de iOS variant. Zo zijn alle belangrijke apps op Windows Phone, Facebook, Twitter en WhatsApp, imho nog steeds ruk. De nieuwe Facebook Beta is een goede stap in de goede richting, maar dit duurt allemaal veel te lang.

   En de app die jij noemt waarover wij moeten schrijven zullen we zeer zeker niet gaan reviewen. T is een marketingtool en we hebben er al over geschreven -> https://www.allaboutphones.nl/nieuws/22704/microsoft-lanceert-android-app-voor-twijfelaars.html

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters