HTC 8X vs Apple iPhone 5

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat wij geen advertenties kunnen weergeven. Dit vinden wij best een beetje jammer, want All About Phones is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk voor jou. Zou je misschien een uitzondering willen maken voor onze website? Lees hier hoe wij met advertenties omgaan.

Windows Phone 8 lijkt misschien uiterlijk wel niet op iOS van Apple, functioneel en qua filosofie heeft het meer van Apple’s systeem weg dan je denkt. Dat blijkt wel uit onze vergelijking tussen de iPhone 5 van Apple en de Windows Phone 8X van HTC. In deze video kun je die zien.

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quintus -

   Als ik deze video zo bekijkt, snap ik niet waarom je zo tevreden bent over de zwartwaarden van de htc 8X. Je ziet duidelijk het verschil tussen de de rand met de drie toetsen(echt zwart) en het scherm.

  2. Thomas18GT -

   Dat de iPhone 5 niet zal dalen in prijs is toch juist een voordeel? Over een jaar heb je die HTC voor 300 euro en is je toestel nog geen 200 euro meer waard. De iPhone zal volgend jaar nog zo'n 400/450 waard zijn, juist doordat er maar 1 keer per jaar een prijsverlaging is.

   Verder de HTC mooier? Tsja.. zal wel een kwestie van smaak zijn 😉 Ik vind hem meer op zo'n kleuter-telefoontje lijken van de bart smit.

    1. Thomas18GT -

     Ik heb hem zelfs al uitgebreid mogen testen 😉
     Mijn oom werkt bij MS en wilt me van de iPhone af hebben.

  Dagelijks op de hoogte gehouden worden?

  Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

  Volg ons via