HTC Desire 530 videoreview

In deze videoreview gaan we kijken naar de HTC Desire 530: een van HTC’s recentere budgettoestellen. Voor onze ervaringen met deze Desire, moet je de onderstaande video kijken.

Design

De eerste afdeling waarnaar we kijken in deze review is het design. Aangezien deze HTC een speciaal design heeft, gaan we hier kort iets over vertellen. Op de achterkant zitten heel veel kleine stipjes in een tweetal kleuren. Ons reviewtoestel had de kleurencombinatie oranje en grijs, maar kleurencombinaties als blauw met wit, zwart met wit en rood met wit zijn ook beschikbaar. Aangezien de achterkant niet verwijderbaar is, zit op de zijkant een klepje met daarachter ruimte voor een micro sd- en simkaartje. De andere zijkant bevat de volumeknoppen en een aan- uitknop. Doordat deze knop een speciaal textuurtje heeft, kun je hem onderscheiden van de volumeknoppen.

Op de voorkant zitten twee grote grilletjes voor luidsprekers. Hierdoor krijg je het vermoeden een stereo set-up te krijgen; dat is niet zo. Alleen de onderste luidspreker wordt gebruikt bij het afspelen van media. De bovenste luidspreker is voor het voeren van telefoongesprekken. Wanneer je je over de teleurstelling heenzet, zul je tevreden zijn met een voorwaarts gerichte luidspreker in je budgettoestel. Hierdoor komt audio namelijk direct op je af, waardoor dit beter klinkt.

Achterin de achterkant van de Desire 530 zit een ronde cirkel met twee gaatjes erin. Aangezien hier veel vragen over kwamen, zal ik nu uitleggen waarvoor deze gaatjes zijn. HTC’s idee is dat je hierdoor een loop doet (een touwtje om laten vallen te voorkomen). Persoonlijk zou ik liever een hoesje gebruiken, aangezien dat touwtje in de weg gaat zitten. Desalniettemin zitten de gaatjes niet in de weg, dus mag je niet echt klagen.

NogĀ informatie

Voor meer informatie staat hieronder de videoreview van de HTC Desire 530. Onze volledige geschreven review met nog meer informatie vind je hier.

https://youtu.be/vZJDffBkoiQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters