HTC Desire 530 videoreview

In deze videoreview gaan we kijken naar de HTC Desire 530: een van HTC’s recentere budgettoestellen. Voor onze ervaringen met deze Desire, moet je de onderstaande video kijken.

Design

De eerste afdeling waarnaar we kijken in deze review is het design. Aangezien deze HTC een speciaal design heeft, gaan we hier kort iets over vertellen. Op de achterkant zitten heel veel kleine stipjes in een tweetal kleuren. Ons reviewtoestel had de kleurencombinatie oranje en grijs, maar kleurencombinaties als blauw met wit, zwart met wit en rood met wit zijn ook beschikbaar. Aangezien de achterkant niet verwijderbaar is, zit op de zijkant een klepje met daarachter ruimte voor een micro sd- en simkaartje. De andere zijkant bevat de volumeknoppen en een aan- uitknop. Doordat deze knop een speciaal textuurtje heeft, kun je hem onderscheiden van de volumeknoppen.

Op de voorkant zitten twee grote grilletjes voor luidsprekers. Hierdoor krijg je het vermoeden een stereo set-up te krijgen; dat is niet zo. Alleen de onderste luidspreker wordt gebruikt bij het afspelen van media. De bovenste luidspreker is voor het voeren van telefoongesprekken. Wanneer je je over de teleurstelling heenzet, zul je tevreden zijn met een voorwaarts gerichte luidspreker in je budgettoestel. Hierdoor komt audio namelijk direct op je af, waardoor dit beter klinkt.

Achterin de achterkant van de Desire 530 zit een ronde cirkel met twee gaatjes erin. Aangezien hier veel vragen over kwamen, zal ik nu uitleggen waarvoor deze gaatjes zijn. HTC’s idee is dat je hierdoor een loop doet (een touwtje om laten vallen te voorkomen). Persoonlijk zou ik liever een hoesje gebruiken, aangezien dat touwtje in de weg gaat zitten. Desalniettemin zitten de gaatjes niet in de weg, dus mag je niet echt klagen.

NogĀ informatie

Voor meer informatie staat hieronder de videoreview van de HTC Desire 530. Onze volledige geschreven review met nog meer informatie vind je hier.

https://youtu.be/vZJDffBkoiQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters