HTC Desire 530 videoreview

In deze videoreview gaan we kijken naar de HTC Desire 530: een van HTC’s recentere budgettoestellen. Voor onze ervaringen met deze Desire, moet je de onderstaande video kijken.

Design

De eerste afdeling waarnaar we kijken in deze review is het design. Aangezien deze HTC een speciaal design heeft, gaan we hier kort iets over vertellen. Op de achterkant zitten heel veel kleine stipjes in een tweetal kleuren. Ons reviewtoestel had de kleurencombinatie oranje en grijs, maar kleurencombinaties als blauw met wit, zwart met wit en rood met wit zijn ook beschikbaar. Aangezien de achterkant niet verwijderbaar is, zit op de zijkant een klepje met daarachter ruimte voor een micro sd- en simkaartje. De andere zijkant bevat de volumeknoppen en een aan- uitknop. Doordat deze knop een speciaal textuurtje heeft, kun je hem onderscheiden van de volumeknoppen.

Op de voorkant zitten twee grote grilletjes voor luidsprekers. Hierdoor krijg je het vermoeden een stereo set-up te krijgen; dat is niet zo. Alleen de onderste luidspreker wordt gebruikt bij het afspelen van media. De bovenste luidspreker is voor het voeren van telefoongesprekken. Wanneer je je over de teleurstelling heenzet, zul je tevreden zijn met een voorwaarts gerichte luidspreker in je budgettoestel. Hierdoor komt audio namelijk direct op je af, waardoor dit beter klinkt.

Achterin de achterkant van de Desire 530 zit een ronde cirkel met twee gaatjes erin. Aangezien hier veel vragen over kwamen, zal ik nu uitleggen waarvoor deze gaatjes zijn. HTC’s idee is dat je hierdoor een loop doet (een touwtje om laten vallen te voorkomen). Persoonlijk zou ik liever een hoesje gebruiken, aangezien dat touwtje in de weg gaat zitten. Desalniettemin zitten de gaatjes niet in de weg, dus mag je niet echt klagen.

Nog informatie

Voor meer informatie staat hieronder de videoreview van de HTC Desire 530. Onze volledige geschreven review met nog meer informatie vind je hier.

https://youtu.be/vZJDffBkoiQ
Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters