HTC One M8 vs Apple iPhone 5s review

De HTC One M8 is het nieuwe vlaggenschip van HTC en neemt het logischerwijs onder andere op tegen de Apple iPhone 5s, het smartphonevlaggenschip van Apple. In deze video vergelijken we de twee.

De One M8 is gloednieuw en komt over een aantal dagen op de markt en moet het komende jaar HTC weer uit de problemen helpen. De smartphone is voorzien van een speciale dual camera, een Snapdragon 801-processor en een prachtige aluminium body. Die laatste heeft hij gemeen met de iPhone, hoewel de constructie van de twee wat verschilt. De iPhone blinkt verder duidelijk uit in zijn betere 8-megapixelcamera. De dualcore A7-processor heeft 64bit kernen en komt daarmee goed in de buurt van HTC’s quadcore Snapdragon 801-chip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

   We vergelijken altijd de baismodellen, dus zowel de HTC als de iPhone. Of je daar nou goedkoper een sd-kaart kunt kopen, staat er los van. Das een nadeel van de iPhone idd; geen sd slot.

   1. Quasimodo -

    Maar dit trekt de vergelijking wel erg scheef. Bij bijvoorbeeld een nexus 5 wordt slechts 16GB door veel mensen toch wel als een deal-breaker gezien puur omdat het geheugen niet uitbreidbaar is. Dit "gebrek" is dan wel weer terug te vinden in de prijs die de helft van de iPhone is.

 1. djbosanac -

  je spreek je zo hard tegen man in het begin met de prijzen. Natuurlijk is de HTC duurder omdat het pas uit is. Het is een schande dat een telefoon van 1 jaar oud is alsnog in de prijs zit als een net binnenkomende telefoon…

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters