HTC One M8 vs Apple iPhone 5s review

De HTC One M8 is het nieuwe vlaggenschip van HTC en neemt het logischerwijs onder andere op tegen de Apple iPhone 5s, het smartphonevlaggenschip van Apple. In deze video vergelijken we de twee.

De One M8 is gloednieuw en komt over een aantal dagen op de markt en moet het komende jaar HTC weer uit de problemen helpen. De smartphone is voorzien van een speciale dual camera, een Snapdragon 801-processor en een prachtige aluminium body. Die laatste heeft hij gemeen met de iPhone, hoewel de constructie van de twee wat verschilt. De iPhone blinkt verder duidelijk uit in zijn betere 8-megapixelcamera. De dualcore A7-processor heeft 64bit kernen en komt daarmee goed in de buurt van HTC’s quadcore Snapdragon 801-chip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

   We vergelijken altijd de baismodellen, dus zowel de HTC als de iPhone. Of je daar nou goedkoper een sd-kaart kunt kopen, staat er los van. Das een nadeel van de iPhone idd; geen sd slot.

   1. Quasimodo -

    Maar dit trekt de vergelijking wel erg scheef. Bij bijvoorbeeld een nexus 5 wordt slechts 16GB door veel mensen toch wel als een deal-breaker gezien puur omdat het geheugen niet uitbreidbaar is. Dit "gebrek" is dan wel weer terug te vinden in de prijs die de helft van de iPhone is.

 1. djbosanac -

  je spreek je zo hard tegen man in het begin met de prijzen. Natuurlijk is de HTC duurder omdat het pas uit is. Het is een schande dat een telefoon van 1 jaar oud is alsnog in de prijs zit als een net binnenkomende telefoon…

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Google Location History Android

Android verzamelt veel meer informatie over je dan je denkt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters