HTC One M8 vs Apple iPhone 5s review

De HTC One M8 is het nieuwe vlaggenschip van HTC en neemt het logischerwijs onder andere op tegen de Apple iPhone 5s, het smartphonevlaggenschip van Apple. In deze video vergelijken we de twee.

De One M8 is gloednieuw en komt over een aantal dagen op de markt en moet het komende jaar HTC weer uit de problemen helpen. De smartphone is voorzien van een speciale dual camera, een Snapdragon 801-processor en een prachtige aluminium body. Die laatste heeft hij gemeen met de iPhone, hoewel de constructie van de twee wat verschilt. De iPhone blinkt verder duidelijk uit in zijn betere 8-megapixelcamera. De dualcore A7-processor heeft 64bit kernen en komt daarmee goed in de buurt van HTC’s quadcore Snapdragon 801-chip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Danijel -

   We vergelijken altijd de baismodellen, dus zowel de HTC als de iPhone. Of je daar nou goedkoper een sd-kaart kunt kopen, staat er los van. Das een nadeel van de iPhone idd; geen sd slot.

   1. Quasimodo -

    Maar dit trekt de vergelijking wel erg scheef. Bij bijvoorbeeld een nexus 5 wordt slechts 16GB door veel mensen toch wel als een deal-breaker gezien puur omdat het geheugen niet uitbreidbaar is. Dit "gebrek" is dan wel weer terug te vinden in de prijs die de helft van de iPhone is.

 1. djbosanac -

  je spreek je zo hard tegen man in het begin met de prijzen. Natuurlijk is de HTC duurder omdat het pas uit is. Het is een schande dat een telefoon van 1 jaar oud is alsnog in de prijs zit als een net binnenkomende telefoon…

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters