HTC One X+ vs Samsung Galaxy S III

De Samsung Galaxy S III en de HTC One X+ zijn de nieuwe rivalen op de Androidmarkt. Beiden vechten ze voor een plekje aan de top van de Androidmarkt en daarvoor heeft de HTC One X+ een aantal updates over zijn voorganger. Zo zit er een betere chip in en heeft het toestel een dikkere accu en betere audiokwaliteit. Ook is de One X+ uitgerust met 64 GB geheugen in plaats van 32 GB. Maar er kan geen geheugenkaartje in, iets dat bij de Galaxy S III wel kan.

De S III heeft verder een kwalitatief bijna identiek scherm dat iets groter is en een betere 8-megapixelcamera. Ook is de TouchWiz UI van het toestel uitgebreider dan HTC’s Sense-interface. In deze video komt het allemaal langs en roepen we een winnaar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gertjanvb -

  Het klopt dat het geheugen van de One X+ 64 GB is. De prijs is aanzienlijk hoger en wat kost het om de SIII van 64 GB te voorzien? Ik denk dat dit per saldo goedkoper is. De accu kunnen vervangen vind ik een groot pluspunt van de SIII. Niet laten repareren indien de accu kapot is, maar een nieuwe accu kopen. En, voor nood een reserve accu meenemen, is ook een handige optie lijkt mij.

 2. gertjanvb -

  Wat ik standaard mis bij de reviews waar de Samsung SIII bij betrokken is, is, dat het geheugen uitbreidbaar is en dat de accu vervangen kan worden. Ik vind dat eerlijk gezegd een gemis.

   1. TheOnlyKoenIsBack -

    ja man als iemand een mobiel van een ander merk dan samsung beter vind is het gelijk dom of gelogen. en is de sIII ineens 8 keer sneller dan een htc, lg op apple

   2. Albert -

    nou zo had ik nog niet gedacht.. maar bijna alles in het filmpje is beter op de s3, En dan nog wint e one X ? En ik lees trouwens dat de oneX+ helemaal niet zo,n goed scherm heeft. Hebben jullie dat ook gehoord/gelezen?

   3. TheOnlyKoenIsBack -

    nope maar ik heb het zelf gezien bij phonehouse en von het scherm van de htc gewoon even mooi als de sIII maar is wel anders dan zoon amolet scherm

   4. Dominick -

    Nee, heb ik niets van gehoord. Maar belangrijker, ik heb hem nu in m'n zak zitten en het scherm is gewoon prachtig wat mij betreft 🙂 Zoals ook duidelijk gezegd is in het filmpje, is het scherm niet perse beter of slechter dan de S III. Alleen wij vinden hem mooier, omdat wij meer van de realistische kleuren zijn dan de felle en wat minder realistische kleuren van het amoled-scherm van de S III. Het is echt afhankelijk van of je design, scherm, camera, snelheid of wat dan ook belangrijker vind. Door die voorkeuren kan je bij de een of de ander uitkomen, wij komen bij de One X+ uit. Ik hoop dat dat uit de video ook duidelijk genoeg wordt.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Google komt binnenkort met Project Treble

Waarom je nu moet wachten met het kopen van een Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters