HTC U11 Life videopreview

Op zoek naar een complete midrange-smartphone met helemaal schone Androidsoftware? Dan moet je bij de HTC U11 Life zijn. Deze eerste Android One-telefoon van HTC neemt wat eigenschappen over van de HTC U11 en moet voor €350 een net totaalplaatje bieden. In deze videopreview vertellen we je alles over de telefoon.

Android One

HTC kondigde eerder dit jaar een uitgebreide deal met Google aan; wellicht dat de introductie van Android One op de U11 Life daar wat mee te maken heeft. Android One is namelijk Android zoals Google het bedoeld heeft. Zonder schil er overheen en met ten minste twee jaar versie-updates. De HTC U11 Life wordt natuurlijk gelanceerd met Android Oreo, maar zal dus nog twee jaar up-to-date blijven.

High-end snufjes

Los van dat de HTC U11 Life een Android One-toestel is, is hij natuurlijk ook gewoon onderdeel van de HTC U-lijn. Dat wil zeggen dat hij een aantal snufjes van de HTC U11 overgenomen heeft. Zo is de Edge Sense-knijpbediening beschikbaar op de U11 Life en heeft de camera HDR Boost. Dat betekent dat er altijd meerdere foto’s gemaakt worden die samengevoegd worden tot een verbeterd resultaat. In de U11 zorgt dat voor bijzonder goede resultaten; we hebben goede hoop dat ook de U11 Life indrukwekkende foto’s neerzet. Overigens heeft het toestel twee 16-megapixelcamera’s; een aan de voorkant en een aan de achterkant.

Verder is de HTC U11 Life vooral een doorsnee midrange-smartphone. Hij kost €350 en heeft een 5,2-inch full HD-scherm, een waterdichte behuizing met een glazen achterkant en een achtkernige Qualcomm Snapdragon 630-chipset.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters