HTC U11 Life videopreview

Op zoek naar een complete midrange-smartphone met helemaal schone Androidsoftware? Dan moet je bij de HTC U11 Life zijn. Deze eerste Android One-telefoon van HTC neemt wat eigenschappen over van de HTC U11 en moet voor €350 een net totaalplaatje bieden. In deze videopreview vertellen we je alles over de telefoon.

Android One

HTC kondigde eerder dit jaar een uitgebreide deal met Google aan; wellicht dat de introductie van Android One op de U11 Life daar wat mee te maken heeft. Android One is namelijk Android zoals Google het bedoeld heeft. Zonder schil er overheen en met ten minste twee jaar versie-updates. De HTC U11 Life wordt natuurlijk gelanceerd met Android Oreo, maar zal dus nog twee jaar up-to-date blijven.

High-end snufjes

Los van dat de HTC U11 Life een Android One-toestel is, is hij natuurlijk ook gewoon onderdeel van de HTC U-lijn. Dat wil zeggen dat hij een aantal snufjes van de HTC U11 overgenomen heeft. Zo is de Edge Sense-knijpbediening beschikbaar op de U11 Life en heeft de camera HDR Boost. Dat betekent dat er altijd meerdere foto’s gemaakt worden die samengevoegd worden tot een verbeterd resultaat. In de U11 zorgt dat voor bijzonder goede resultaten; we hebben goede hoop dat ook de U11 Life indrukwekkende foto’s neerzet. Overigens heeft het toestel twee 16-megapixelcamera’s; een aan de voorkant en een aan de achterkant.

Verder is de HTC U11 Life vooral een doorsnee midrange-smartphone. Hij kost €350 en heeft een 5,2-inch full HD-scherm, een waterdichte behuizing met een glazen achterkant en een achtkernige Qualcomm Snapdragon 630-chipset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Meer details Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus opgedoken! lees verder

Samsung klaptelefoon

Samsung W2018 gelekt: high-end klaptelefoon met specificaties Galaxy S8 lees verder

Android Oreo OnePlus 3 OnePlus 3T

Surprise: Android 8.0 Oreo is nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T lees verder

Le Thi Xoan

Veertienjarig meisje geëlektrocuteerd door oplader iPhone 6 lees verder

iPhone 8 in hand

Vijf dingen die je meteen op je (nieuwe) smartphone moet instellen lees verder

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters