HTC U11 Life videopreview

Op zoek naar een complete midrange-smartphone met helemaal schone Androidsoftware? Dan moet je bij de HTC U11 Life zijn. Deze eerste Android One-telefoon van HTC neemt wat eigenschappen over van de HTC U11 en moet voor €350 een net totaalplaatje bieden. In deze videopreview vertellen we je alles over de telefoon.

Android One

HTC kondigde eerder dit jaar een uitgebreide deal met Google aan; wellicht dat de introductie van Android One op de U11 Life daar wat mee te maken heeft. Android One is namelijk Android zoals Google het bedoeld heeft. Zonder schil er overheen en met ten minste twee jaar versie-updates. De HTC U11 Life wordt natuurlijk gelanceerd met Android Oreo, maar zal dus nog twee jaar up-to-date blijven.

High-end snufjes

Los van dat de HTC U11 Life een Android One-toestel is, is hij natuurlijk ook gewoon onderdeel van de HTC U-lijn. Dat wil zeggen dat hij een aantal snufjes van de HTC U11 overgenomen heeft. Zo is de Edge Sense-knijpbediening beschikbaar op de U11 Life en heeft de camera HDR Boost. Dat betekent dat er altijd meerdere foto’s gemaakt worden die samengevoegd worden tot een verbeterd resultaat. In de U11 zorgt dat voor bijzonder goede resultaten; we hebben goede hoop dat ook de U11 Life indrukwekkende foto’s neerzet. Overigens heeft het toestel twee 16-megapixelcamera’s; een aan de voorkant en een aan de achterkant.

Verder is de HTC U11 Life vooral een doorsnee midrange-smartphone. Hij kost €350 en heeft een 5,2-inch full HD-scherm, een waterdichte behuizing met een glazen achterkant en een achtkernige Qualcomm Snapdragon 630-chipset.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters