HTC U11 Life videopreview

Op zoek naar een complete midrange-smartphone met helemaal schone Androidsoftware? Dan moet je bij de HTC U11 Life zijn. Deze eerste Android One-telefoon van HTC neemt wat eigenschappen over van de HTC U11 en moet voor €350 een net totaalplaatje bieden. In deze videopreview vertellen we je alles over de telefoon.

Android One

HTC kondigde eerder dit jaar een uitgebreide deal met Google aan; wellicht dat de introductie van Android One op de U11 Life daar wat mee te maken heeft. Android One is namelijk Android zoals Google het bedoeld heeft. Zonder schil er overheen en met ten minste twee jaar versie-updates. De HTC U11 Life wordt natuurlijk gelanceerd met Android Oreo, maar zal dus nog twee jaar up-to-date blijven.

High-end snufjes

Los van dat de HTC U11 Life een Android One-toestel is, is hij natuurlijk ook gewoon onderdeel van de HTC U-lijn. Dat wil zeggen dat hij een aantal snufjes van de HTC U11 overgenomen heeft. Zo is de Edge Sense-knijpbediening beschikbaar op de U11 Life en heeft de camera HDR Boost. Dat betekent dat er altijd meerdere foto’s gemaakt worden die samengevoegd worden tot een verbeterd resultaat. In de U11 zorgt dat voor bijzonder goede resultaten; we hebben goede hoop dat ook de U11 Life indrukwekkende foto’s neerzet. Overigens heeft het toestel twee 16-megapixelcamera’s; een aan de voorkant en een aan de achterkant.

Verder is de HTC U11 Life vooral een doorsnee midrange-smartphone. Hij kost €350 en heeft een 5,2-inch full HD-scherm, een waterdichte behuizing met een glazen achterkant en een achtkernige Qualcomm Snapdragon 630-chipset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters