HTC U11 Plus videopreview

HTC openbaarde vandaag de vernieuwde versie van zijn vlaggenschip: de HTC U11 Plus. Het toestel bouwt voort op de basis die de U11 gelegd heeft, maar dan met een grotere accu, bijzonder ontwerp en kleine schermranden. In deze videopreview vertellen we je er alles over.

Mee met de trend

De grootste upgrade van de U11 Plus vind je meteen aan de voorkant. Helemaal zoals het hoort bij een smartphone anno 2017 zit er een groot scherm met een beeldverhouding van 18:9 voorop de telefoon. Daardoor heeft de HTC U11 Plus een 6-inch scherm in een behuizing die niet veel afwijkt van de U11 qua formaat.

De schermranden zijn wel wat groter dan we gehoopt hadden, maar dat heeft een goede reden. HTC heeft namelijk zijn kenmerkende Boomsound Hifi-speakers in de U11 Plus verwerkt. Dat kost een beetje ruimte, maar zorgt wel voor geluid waar je u tegen zegt.

Multimedia voorop

Die indrukwekkende speakers zijn nog maar het begin van de multimediafuncties van de HTC U11 Plus. Het 6-inch quad HD+ scherm heeft ondersteuning voor HDR-video gekregen en de meegeleverde headset van de U11 Plus is relatief goed. Bovendien heeft het toestel een geweldige camera, die zo over komt waaien uit de HTC U11. Dat betekent dat je 12-megapixelplaatjes met mooie kleuren een een goede dynamische range kunt schieten met dit toestel. Het enige minpunt op multimediagebied is het gebrek aan een audiojack. Audio gaat draadloos of via usb-c, dus opladen tijdens het luisteren kan niet.

Verder heeft de HTC U11 Plus onder andere een bijzonder transparant ontwerp, krachtige hardware en prettige software in de aanbieding. In deze HTC U11 videopreview zie je hoe dat allemaal zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters