Huawei Ascend P6 preview

Huawei claimt dat de Ascend P6 de dunste smartphone ter wereld is. Geen onbelangrijke pre voor een apparaat dat je, als het goed is, altijd bij je hebt. We hebben dit soort claims echter vaker gehoord en regelmatig brengt een dergelijke reductie in dikte andere nadelen met zich mee. Zo kan het zijn dat de fabrikant inlevert op de specificaties van de telefoon of komt de telefoon bijvoorbeeld met een minder krachtige batterij. Of dat bij de Ascend P6 ook het geval is zie je in deze video review.

De P6 wordt gepositioneerd in een segment met veel concurrentie. Het is niet de meest high-end telefoon maar in de iets lagere klasse gebeurt ook veel. Zo komt HTC met de One Mini om de hoek kijken en biedt LG een interessant alternatief met de Optimus G. In deze video bespreken we hoe de Huawei Ascend P6 zich staande houdt tussen al het smartphonegeweld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Derek Hoogenboom -

    Ik zit er aan te denken om de huawei ascend p6 te kopen, maar ik heb veel gelezen over een ''wifi bug''. Het probleem zou zijn dat hij niet automatisch zou verbinden met bekende wifi-netwerken en als hij niet verbonden is met wifi, zou hij automatisch op 3g overgaan en zo zou het heel duur worden. Is dit bij jullie ook het geval geweest?

    1. Dominick -

      3G kun je sowieso met een simpele switch aan en uit zetten, dus qua kosten hoef je je geen zorgen te maken. Wifi bug heb ik zelf geen last van gehad, maar wel eens wat over gehoord inderdaad. Ik zou me er geen zorgen over maken, maar het blijft een kleine gok die je neemt.

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters