Huawei Ascend P7 hands-on

Fabrikant Huawei heeft in Parijs haar nieuwe vlaggenschip aangekondigd in de vorm van de Ascend P7. All About Phones mocht in Parijs alvast met de nieuwe Ascend P7 spelen.

Huawei timmert stevig aan de weg op deze wereld en de fabrikant is dan ook hard op weg om het fabrikanten Samsung en Apple lastig te maken. Het nieuwe paradepaardje van de Chinese fabrikant is de Ascend P7. De Ascend P7 moet voor Huawei de definitieve doorbraak worden in de wereldwijde smartphone-markt als grootgrutter.

De Ascend P7 beschikt over een quadcore-processor van Huawei’s eigen makelij. Deze processor is geklokt op 1.8GHz en zou in combinatie met de 2500mAh batterij extra zuinig moeten zijn. Daarnaast zit er een 13-megapixelcamera op de achterkant van de telefoon en een 8-megapixelcamera op de voorkant van het toestel. Dit is vooralsnog uniek.

In deze hands-on nemen we de nieuwe Ascend P7 uitgebreid onder de loep. De Ascend P7 is halverwege juni voor 449 euro verkrijgbaar in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Gwystyl -

    Informatief filmpje, maar wat gehaast gesproken.

    Ik verwacht dat de P7 zich goed kan meten met de toptoestellen van afgelopen jaar (Galaxy S4, HTC One M7 en Xperia Z1), maar dat de huidige toptoestellen net wat sneller zijn. Vanwege de prijsstelling toch een zeer interessant toestel, want het heeft dus al gelijk Android Kitkat en ondersteunt 4G. Ik ben wel benieuwd hoe de P7 zich verhoudt tov de Nexus 5/LG G2 en OnePlus One. Ik hoop dat jullie snel een reviewexemplaar krijgen en wat toestellen naast elkaar kunnen leggen….
    Hoe voelt die glazen achterkant aan tov de aluminium achterkant van de P6? Is hij niet zo kwetsbaar als de Xperia Z?

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters