5 redenen om de Huawei Mate 10 Pro (niet) te kopen

Huawei Mate 10 Pro kopen? Of twijfel je nog? In deze video presenteren we vijf redenen waarom je het toestel wel of juist niet zou moeten aanschaffen. Drie voor, twee tegen. Kijk dus snel verder als jij snel en overzichtelijk wilt zien of de Mate 10 Pro de moeite waard is.

Moderne topsmartphone

Wie alle ins en outs over de Mate 10 Pro wil weten kan terecht in onze Huawei Mate 10 Pro review. Daarin vertellen we je alles over deze moderne topsmartphone. Met zijn waterdichte behuizing, 18:9-scherm en indrukwekkende dubbele camera is de Huawei Mate 10 Pro een van de betere high-endtelefoons die je op dit moment kunt kopen.

Nog een mooi voordeel: de Huawei Mate 10 Pro heeft een amoledscherm. Dat is voor het eerst sinds tijden in een mainstream smartphone van Huawei en zorgt voor een mooie weergave, hoewel de resolutie nog een beetje achterblijft. Bovendien zet Huawei sterk in op artificial intelligence. Dat wordt op het moment vooral gebruikt om wat zaken te verbeteren. Bijvoorbeeld de prestaties, de belkwaliteit en de camera. Dat is nog niet erg spannend, maar kan in de toekomst wel belangrijker worden.

Huawei Mate 10 Pro kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe high-endsmartphone is de Huawei Mate 10 Pro al met al zeker een goede optie. Zo blijkt wel uit de hierboven genoemde eigenschappen van het toestel, maar ook zeker uit de in deze video genoemde redenen om de Mate 10 Pro te kopen.

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Een goede reden om de Huawei Mate 10 Pro links te laten liggen is bijvoorbeeld het gebrek aan een audiojack. Daardoor moet je een dure draadloze headset gebruiken, of zit je vast aan de adapter die Huawei meelevert. En dat laatste betekent ook dat je niet kunt opladen en muziek luisteren tegelijk.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters