5 redenen om de Huawei P10 Lite (niet) te kopen

Huawei P10 Lite kopen? Of twijfel je nog? In deze video vertellen we je vijf redenen om het toestel al dan niet te kopen, om daarmee je keuze net wat makkelijker te maken. Enjoy!

Kleine broer

De Huawei P10 Lite is een kleinere versie van de Huawei P10. Tenminste, als je de naam mag geloven. Eigenlijk heeft het toestel namelijk helemaal niet zoveel van zijn grote broer weg. Vooral de software neemt hij over van zijn dure evenknie. Dat is de EMUI 5.1 bovenop Android 7.0 Nougat. Op andere vlakken, zoals het ontwerp, zijn er eigenlijk niet zo veel overeenkomsten. De P10 Lite heeft in tegenstelling tot zijn aluminium broer een glazen achterkant en de vingerafdrukscanner aan de voorkant komt ook niet terug. De specificaties zijn duidelijk minder: de P10 Lite heeft een Kirin 658-chipset, een enkele 12-megapixelcamera en een wat simpeler 5,2 inch full HD-scherm.

 

Huawei P10 Lite kopen

Als aanvulling op onze volledige review, die je hierboven kunt vinden of via deze link als video kunt bekijken, geven we je in deze video twee redenen om de Huawei P10 Lite te kopen en drie redenen om ‘m juist niet te kopen.

We kunnen je alvast verklappen dat een van die redenen om hem niet te kopen te maken heeft met de rest van Huawei’s line-up. Hoewel de Huawei P10 Lite er voor zijn prijs van €350 prima uitziet en netjes werkt, zijn er redelijk wat alternatieven beschikbaar. Binnen het portfolio van Huawei wordt de P10 Lite geflankeerd door de P9 Lite en Nova; allebei smartphones die niet zo gek veel van de P10 Lite verschillen.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters