5 redenen om de Huawei P20 Lite (niet) te kopen

Huawei heeft een uitgebreide en populaire lineup in het middensegment. Het middelpunt daarvan is de Huawei P20 Lite, waarvoor je zo’n €275 betaalt. Is het toestel dat geld waard? In deze video bespreken we vijf redenen om de Huawei P20 Lite (niet) te kopen.

Fancy middenklasser

De Huawei P20 Lite is duidelijk een middenklasser. Zijn verwantschap met de duurdere Huawei P20 en Huawei P20 Pro betekent echter wel dat het een nogal fancy middenklasser is. Dat zie je aan het ontwerp en deels ook de functionaliteit van het toestel.

Het toestel leent bijvoorbeeld het grote scherm met een notch aan de bovenkant en de dubbele camera van zijn grote broers. En ook in de software zitten wat snufjes van de duurdere Huawei-toestellen verwerkt. Los daarvan is de P20 Lite vooral een uitgebreid toestel met een tikkeltje verouderde hardware. Daarover in deze video meer.

Huawei P20 Lite kopen

Als aanvulling op onze uitgebreide review van de Huawei P20 Lite, presenteren we je in deze video vijf redenen om de P20 Lite (niet) te kopen. Daarbij kijken we natuurlijk naar de huidige stand van zaken op de markt, die flink veranderd is sinds de introductie van de P20 Lite. Zo is het toestel stevig in prijs gezakt en heeft hij een groter broertje gekregen. Die Huawei P Smart Plus kost zo’n €75 meer en is voorzien van betere hardware. Veel kijkplezier en succes met je keuze!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters