Huawei Watch 2 hands-on video

De Huawei P10 en Huawei P10 Plus hebben we al uitgebreid besproken op All About Phones, maar dat zijn niet de enige apparaten van Huawei die tijdens het Mobile World Congress bekend gemaakt werden. In deze Huawei Watch 2 hands-on bespreken we nummer drie: de tweede generatie Huawei Watch.

Android Wear 2.0

De Huawei Watch 2 en Huawei Watch 2 Sport behoren tot de eerste apparaten die aangekondigd zijn met Android Wear 2.0 erop. Dat is een grote update van Google’s wearable-platform die vooral gericht is op standalone-apps, fitness en nieuwe aanpasbare wijzerplaten. Fitness is ook direct hetgeen waar Huawei de Watch 2 op richt. Natuurlijk heeft het horloge een hartslagmeter, maar hij beschikt bijvoorbeeld ook over de mogelijkheid om je maximale zuurstofopname te meten en heeft een ingebouwde GPS. Je kunt met de smartwatch dus gaan hardlopen zonder dat je daarvoor je telefoon mee hoeft te nemen. Nice!

Veel stijlen

De Huawei Watch 2 is een een veelheid aan stijlen beschikbaar. De sportversie is standaard erg plasticky, maar middels de verwisselbare bandjes is dat op te lossen. Wie een wat meer klassieke look wil moet bij de Huawei Watch 2 Classic zijn, die een sobere metalen behuizing heeft. Ook daar zijn de bandjes te vervangen door standaard horlogebandjes, wat betekent dat je lekker kunt variëren. Leer, staal, plastic; het is allemaal geen probleem. Als je het echt wilt zou je de Huawei Watch 2 zelfs aan een gouden of zilveren bandje kunnen hangen. Via het amoledscherm kun je natuurlijk ook eindeloos variëren met de wijzerplaten.

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters