Dit is de ideale party speaker | Sony SRS-XB41 review

Zon, zee, strand en feestjes. De zomer zit er weer aan te komen en dat betekent natuurlijk tijd voor een lekker deuntje op de achtergrond. Sony heeft daar iets leuks voor: de SRS-XB41. Een party speaker die goed geluid biedt en een aantal leuke extra’s heeft.

De basics

Een moderne bluetoothspeaker moet een aantal belangrijke basics hebben. Allereerst natuurlijk goed geluid. In het geval van een speaker die op feestjes gericht is het liefst met een beetje fatsoenlijke bas. Bovendien is het wel handig als zo’n speaker waterdicht is; kun je ‘m lekker zonder zorgen op het strand gebruiken. En de batterij moet goed zijn en de verbinding betrouwbaar.

Al die basics heeft deze Sony SRS-XB41 goed voor elkaar, dus dat is alvast top. De naam is dat trouwens wat minder, maar die hoef jij gelukkig nooit uit te spreken.

De extra’s

Wat deze Sony-speaker echter bijzonder maakt is het setje extra’s dat hij heeft. De zogenaamde Party Booster-modus verandert de speaker in een soort low-tech drumstel. Behoorlijk zinloos, maar op zich wel geinig om een beetje mee te spelen.

Misschien net zo zinloos maar wel nog leuker is de verlichting die Sony heeft ingebouwd. In de speaker zitten allemaal lampjes die op de maat van de muziek meebewegen. Een volledig feestje in een enkele speaker, dus. Heb je op zich weinig aan, maar het geeft de speaker wel net wat meer allure als hij ergens op je feestje staat.

Dat alles kost je €200, wat voor een speaker van dit kaliber geen verkeerde prijs is. Al met al is de SRS-XB41 dus de ideale partyspeaker, waarover je in deze video nog veel meer ziet.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters