IFA 2014: Nokia preview en Q&A

Volgende week doet All About Phones uitgebreid verslag van de IFA-beurs in Berlijn. In de aanloop naar de beurs, waarbij wij ook aanwezig zijn, bespreken we elke fabrikant die iets van plan is op de beurs. Vandaag is Nokia aan de beurt.

Het wordt de eerste grote beurs van Nokia als smartphonemerk van Microsoft. Waarschijnlijk gaat de fabrikant een paar telefoons aankondigen. Van ons kun je volgende week dan previews en hands-ons verwachten. Bouke en Danijel bespreken de laatste ontwikkelingen van Nokia in deze preview.

Veel kijkplezier! Je kunt via de Hangout Q&A-module ook vragen stellen. Wij zullen deze dan proberen te beantwoorden voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Andre. -

  Ik heb jullie nokia preview aangezien en wat mij opvalt is dat er heel veel over het ontwerp van nokia telefoons wordt gezegd, dat ze qua design wel eens wat anders moeten doen want ze zijn log en lijken allemaal op elkaar maar sony doet dat ook niet want die telefoons lijken ook op elkaar,vooral de xperia Z reeks, en daar wordt niet over gepraat.

   1. Andre. -

    Oke ik geloof je, het wordt er niet makkelijker op, ik mag vanaf september een nieuwe mobiel uitzoeken en zat toch aan een nokia lumia 930 te denken,maar nu ik de Z3 en Z3 compact van sony heb gezien ben ik weer aan het twijfelen. Heb nu een HTC One M7 wat zou jij aanraden als goede vervanger voor mijn one M7? De one M8 vindt ik eigenlijk niet zo bijzonder.

   2. Dominick -

    Als je de Google diensten veel gebruikt/belangrijk vind zou ik zeker voor een Androidtelefoon gaan, die werken daar een stuk beter mee. Dan is de Z3 (compact) een goede keuze denk ik. Als je weinig waarde hecht aan die diensten en eens wat nieuws wilt proberen zou ik voor de Lumia gaan.

   3. Jeroen van der Gouw -

    Zouden jullie niet onafhankelijk moeten zijn?? Het valt mij telkens weer op dat jullie pro Android en iOS zijn en anti Windows Phone!!

    Zelf heb ik naar volle tevredenheid een Lumia 1520!

   4. rainn_010 -

    Dat is hun mening, dat heeft niks met onafhankelijkheid te maken. Onafhankelijkheid is juist dat ze zelf mogen weten wat ze goed en minder goed vinden.

   5. Andre. -

    De Google diensten gebruik ik eigenlijk nooit. Alleen de playstore voor het downloaden van mijn ING app en om iets te downloaden voor een keer een andere achtergrond. Ik vind het nog steeds moeilijk om te kiezen.

   6. Dominick -

    Tsja…. Dan is er in ieder geval weinig bezwaar om op Windows Phone over te stappen, maar verder vind ik het moeilijk je te helpen omdat de verschillen zo groot zijn. Heb je Windows Phone al eens uitgeprobeerd?

   7. Andre. -

    Ik heb ooit in het verleden een lumia 900 gehad,en dat is al enkele jaren geleden. Wat mij toen tegenviel was dat je geen bestanden via bluetooth kon versturen naar een android Phone of een ander merk dan nokia. En het alarm had geen apart instelbaar volume laat staan verschillende insteltijden voor de snooze tijd. En ik vind het nog steeds jammer dat ze geen notificatie lampje gebruiken. Ik vind de lumia 830 ook erg mooi.

   8. Dominick -

    Alarmvolume is in ieder geval opgelost, volgens mij de twee andere punten die je noemt ook maar dat weet ik niet zeker. Notificatielampje is inderdaad jammer, maar helaas niets aan te doen nu..

   9. Andre. -

    Ik kan er nog over nadenken en mocht de WP 8.1 niet bevallen kan men bij de meeste winkels de telefoon binnen 2 weken terug brengen en een andere nemen,mits onbeschadigd. Bedankt voor jouw advies en reacties

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters