IFA 2014: Samsung preview en Q&A

Fabrikant Samsung kondigt ieder jaar op de IFA beurs zijn nieuwe Note-vlaggenschip aan en dat zal ook dit jaar weer gebeuren, zo zijn de verwachtingen. In deze hangout vertellen we je alles over de nieuwe toestellen van Samsung.

De IFA is altijd één van de belangrijkste evenementen voor Samsung vanwege de aankondiging van hun Note-vlaggenschip. De Galaxy Note-serie is in Berlijn geboren en tot nu toe heeft Samsung ieder jaar een nieuwe Note aangekondigd. Er is dan ook al van alles gelekt over de nieuwe Galaxy Note 4. Daarnaast is de verwachting dat Samsung een nieuwe VR-bril zal aankondigen, a la de Oculus Rift. Traditioneel kondigt Samsung ook een tablet aan tijdens zijn Note-evenement. Of dat nu ook het geval zal zijn, is nog een beetje de vraag. Verder zullen we het nog even over de Galaxy Alpha en Gear S hebben, die inmiddels al aangekondigd zijn. De Gear S is een nieuwe smartwatch van Samsung en de eerste volledige smartwatch met een gebogen scherm. Daarnaast is de kans groot dat Samsung nog wat goedkopere toestellen op de beurs zal laten zien, waar verder weinig aandacht aan besteed is.

Het eerste kwartier tijdens deze hangout zullen we praten over Samsung en diens producten op de IFA hebben. In het tweede kwartier zullen we jullie vragen over de fabrikant beantwoorden. Morgen zal de persconferentie van Samsung op de IFA zijn en dan hoor je natuurlijk alles over de fabrikant. Daar zullen wij aanwezig zijn, dus kom zeker morgen terug voor alle hands-ons van de Samsungproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

Smartphone tegen isolement

Leerlingen in Den Haag krijgen smartphone tegen isolement lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

Android Oreo Google I/O

Google onthult per ongeluk definitieve naam Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters