IFA 2014: Samsung preview en Q&A

Fabrikant Samsung kondigt ieder jaar op de IFA beurs zijn nieuwe Note-vlaggenschip aan en dat zal ook dit jaar weer gebeuren, zo zijn de verwachtingen. In deze hangout vertellen we je alles over de nieuwe toestellen van Samsung.

De IFA is altijd één van de belangrijkste evenementen voor Samsung vanwege de aankondiging van hun Note-vlaggenschip. De Galaxy Note-serie is in Berlijn geboren en tot nu toe heeft Samsung ieder jaar een nieuwe Note aangekondigd. Er is dan ook al van alles gelekt over de nieuwe Galaxy Note 4. Daarnaast is de verwachting dat Samsung een nieuwe VR-bril zal aankondigen, a la de Oculus Rift. Traditioneel kondigt Samsung ook een tablet aan tijdens zijn Note-evenement. Of dat nu ook het geval zal zijn, is nog een beetje de vraag. Verder zullen we het nog even over de Galaxy Alpha en Gear S hebben, die inmiddels al aangekondigd zijn. De Gear S is een nieuwe smartwatch van Samsung en de eerste volledige smartwatch met een gebogen scherm. Daarnaast is de kans groot dat Samsung nog wat goedkopere toestellen op de beurs zal laten zien, waar verder weinig aandacht aan besteed is.

Het eerste kwartier tijdens deze hangout zullen we praten over Samsung en diens producten op de IFA hebben. In het tweede kwartier zullen we jullie vragen over de fabrikant beantwoorden. Morgen zal de persconferentie van Samsung op de IFA zijn en dan hoor je natuurlijk alles over de fabrikant. Daar zullen wij aanwezig zijn, dus kom zeker morgen terug voor alle hands-ons van de Samsungproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters