IFA 2016 introductie

BERLIJN – Het is weer zo ver! De IFA is begonnen. Althans, de IFA is bijna begonnen. In ieder geval is het team van All About Phones inmiddels in Berlijn aangeland om deze grote elektronicabeurs voor jullie te verslaan. In deze video vertellen we je alvast wat wij verwachten de komende week.

De IFA – of voluit Internationale Funkausstellung – is de grootste consumentelektronicabeurs van Europa. Dat betekent dat je de komende week in Berlijn van alles kunt tegenkomen, van wasmachines tot koffiezetapparaten en van megatelevisies tot wearables. En smartphones; wat natuurlijk is waar wij primair voor komen. De aankomende dagen staan er een aantal interessante smartphone-aankondigingen op het programma en daar zal All About Phones live verslag van doen.

Het programma begint vanavond al, wanneer Samsung naar verwachting de Gear S3 zal aankondigen. Het smartphonegeweld barst morgen los: dan staan persconferenties van onder meer Huawei en Sony op het programma. Van Sony verwachten we een compacte toevoeging aan de Xperia X-reeks en Huawei zal naar verwachting een vrouwentelefoon aankondigen. Bovendien verwachten we van HTC de One A9s op donderdag.

Vrijdag zal voor ons vooral in het teken staan van de wat kleinere smartphonefabrikanten. Zo verwachten we bij spelers als Alcatel en Wiko langs te gaan en hopen we nog wat tijd te hebben om de rest van de beurs af te struinen op zoek naar leuke toestellen of accessoires. Ook het Nederlandse Fairphone komt aan bod: daar hebben we donderdag al een afspraak mee staan.

Kortom; genoeg te beleven op telecomgebied deze week. Team All About Phones heeft er in ieder geval zin in, we hopen jij ook. Mocht je nog vragen hebben over de IFA, de smartphonemarkt in het algemeen of verzoekjes hebben voor komende week, dan horen we het natuurlijk graag.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters