IFA 2016: recap

BERLIJN – Het zit er weer op, de IFA is afgelopen voor All About Phones. Maar treur niet want we hebben nog heel veel content dat je de komende dagen ziet verschijnen!

IFA

Ieder jaar wordt er naar jaarlijkse gewoonte de IFA-beurs gehouden in Berlijn. Op deze beurs zijn alle grote electronica-spelers aanwezig met echt al hun producten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld MWC vind je op de IFA niet alleen smartphone en wearables terug. Je vindt er ook wasmachines, fornuizen en zelfs tuinverwarming. Omdat er op de beurs ook een groot aantal smartphone-fabrikanten nieuwe producten aankondigen is All About Phones er ook altijd aanwezig. Dit jaar dus ook.

Niet veel nieuws

Hoewel er wel een groot aantal nieuwe producten zijn aangekondigd tijdens de IFA, zijn we niet vaak voor verrassingen komen te staan. Zo goed als alles wat werd aangekondigd was op voorhand al gelekt. Al neemt dit niet weg dat we er niet super hard naar uitkeken om bij de persconferenties te zijn en met de nieuwe producten te kunnen spelen.

Kippen zonder kop

Omdat de Messe in Berlijn (waar de IFA jaarlijks wordt gehouden) zo verschrikkelijk groot is, is het spelen met nieuwe producten makkelijker gezegd dan gedaan. Dominick wist meestal wel snel van punt a naar punt b te gaan, maar bij Mark, Boris en Sebastien was dit een geheel ander verhaal. Honderden keren zijn we verkeerd gelopen, en Sebastien is (met zijn perfecte richtingsgevoel) zelfs 1 uur op zoek geweest naar de stand van Acer. Kort samengevat: de aanduiding van stands op de IFA zou volgens ons dus beter kunnen.

Werk en plezier

Al zijn we veel verloren gelopen, neemt het toch het plezier van op beurzen zoals de IFA te zijn niet weg. Ja, soms was het wel vloeken. Zeker als de zoveelste Chinees weer voor onze camera liep of wanneer we met onze zware tassen helemaal naar de andere kant van de beurs moesten. Maar de leuke momenten overtreffen makkelijk alle minder leuke momenten.

More to come

Hoewel we misschien niet meer aanwezig zijn op de IFA, hebben we toch nog heel veel content dat de volgende dagen online gezet zal worden. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief onderaan de site en blijft onze site in het oog houden voor nog veel leuke en interessante IFA-content.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters