IFA 2016: recap

BERLIJN – Het zit er weer op, de IFA is afgelopen voor All About Phones. Maar treur niet want we hebben nog heel veel content dat je de komende dagen ziet verschijnen!

IFA

Ieder jaar wordt er naar jaarlijkse gewoonte de IFA-beurs gehouden in Berlijn. Op deze beurs zijn alle grote electronica-spelers aanwezig met echt al hun producten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld MWC vind je op de IFA niet alleen smartphone en wearables terug. Je vindt er ook wasmachines, fornuizen en zelfs tuinverwarming. Omdat er op de beurs ook een groot aantal smartphone-fabrikanten nieuwe producten aankondigen is All About Phones er ook altijd aanwezig. Dit jaar dus ook.

Niet veel nieuws

Hoewel er wel een groot aantal nieuwe producten zijn aangekondigd tijdens de IFA, zijn we niet vaak voor verrassingen komen te staan. Zo goed als alles wat werd aangekondigd was op voorhand al gelekt. Al neemt dit niet weg dat we er niet super hard naar uitkeken om bij de persconferenties te zijn en met de nieuwe producten te kunnen spelen.

Kippen zonder kop

Omdat de Messe in Berlijn (waar de IFA jaarlijks wordt gehouden) zo verschrikkelijk groot is, is het spelen met nieuwe producten makkelijker gezegd dan gedaan. Dominick wist meestal wel snel van punt a naar punt b te gaan, maar bij Mark, Boris en Sebastien was dit een geheel ander verhaal. Honderden keren zijn we verkeerd gelopen, en Sebastien is (met zijn perfecte richtingsgevoel) zelfs 1 uur op zoek geweest naar de stand van Acer. Kort samengevat: de aanduiding van stands op de IFA zou volgens ons dus beter kunnen.

Werk en plezier

Al zijn we veel verloren gelopen, neemt het toch het plezier van op beurzen zoals de IFA te zijn niet weg. Ja, soms was het wel vloeken. Zeker als de zoveelste Chinees weer voor onze camera liep of wanneer we met onze zware tassen helemaal naar de andere kant van de beurs moesten. Maar de leuke momenten overtreffen makkelijk alle minder leuke momenten.

More to come

Hoewel we misschien niet meer aanwezig zijn op de IFA, hebben we toch nog heel veel content dat de volgende dagen online gezet zal worden. Schrijf je dus zeker in voor onze nieuwsbrief onderaan de site en blijft onze site in het oog houden voor nog veel leuke en interessante IFA-content.

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters