Interview Dirk Pauwels: Country manager Huawei België

BERLIJN – Bij de Huawei-stand hebben wij een interview afgelegd met Dirk Pauwels, de country manager van Huawei België. In onderstaande video kun je het interview bekijken.

Huawei

Hoewel je bij smartphones snel aan het merk Apple of Samsung denkt, heeft Huawei toch ook een prima plek als het gaat om telefoons. Het is een van de grootste smartphone-productenten van dit moment. Huawei wilt tussen nu en vijf jaar de leiding hebben op het gebeid van smartphones.

Nova en Nova Plus

Op de IFA heeft Huawei twee nieuwe smartphones aangekondigd, de Huawei Nova en de Huawei Nova Plus. Hoewel ze qua uiterlijk niet veel op elkaar lijken, delen ze wel ongeveer dezelfde naam. Beide smartphones beschikken over de SHuawei Nova hands-on:napdragon 625-processor. Dit is een keus wat niet heel gewoonlijk is voor Huawei. Het bedrijf maakt namelijk ook zelf processors en zet deze vaak in hun telefoon in plaats van Snapdragon-processors. Verder beschikken beide toestellen over 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Ook heeft zowel de Nova als de Nova Plus een Full HD-scherm, een vingerafdruksensor, en een USB C-poort.

Het verschil tussen beide toestellen zit hem in de grootte van de telefoon. Waarbij het beeldscherm van de Nova 5 inch is, heeft de Nova Plus hier 5,5 inch. Hierdoor is ook de accucapaciteit verschillend. De Nova beschikt over 3020 mAh, terwijl de Nova Plus 3340 mAh heeft. De Nova heeft een 12 megapixel camera, en de Nova Plus heeft een camera waarbij je foto’s kunt schieten van 16 megapixel.

Van deze twee toestellen komt alleen de Huawei Nova op de Nederlandse markt met een adviesprijs van 399 euro. De Nova zal 10 oktober beschikbaar zijn in Nederland.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters