JBL Charge 3 review

De Charge-serie van JBL is met recht een van de meest populaire lijnen van bluetooth-speakers op de markt. De Charge 3 is op dit moment het paradepaardje en is al een tijdje verkrijgbaar. In deze JBL Charge 3 review bespreken we hem.

Powerbank en speaker in een

De naam Charge doet het natuurlijk al een beetje vermoeden: de JBL Charge 3 is niet alleen een speaker maar ook een powerbank. In het apparaat zit een 6000mAh-batterij. Voldoende om 10 uur muziek af te spelen, of om je telefoon mee op te laden. Handig als je lekker in het park zit en bijna geen ‘juice’ meer in de batterij van je telefoon hebt. De Charge 3 doet het sowieso goed buiten trouwens: hij kan tegen water en is volgens JBL lekker stevig. Dat laatste kun je er niet helemaal aan afzien; vooral de open subwoofers aan de zijkant komen wat fragiel over.

De JBL Charge 3 kan via bluetooth muziek afspelen en is aan meerdere apparaten te koppelen. Zo kun je een heel geluidssysteem opzetten met meerdere JBL-speakers. Hij is met zijn €170 wel relatief prijzig, maar dan krijg je ook wel een uitgebreide speaker met goede geluidskwaliteit.

Beste bluetoothspeakers

Natuurlijk is de JBL Charge 3 niet de enige goede bluetoothspeaker op de markt. Om je een beetje te helpen bij de keuze voor een speaker hebben we een video gemaakt waarin we de populairste modellen bespreken. Daarin komen niet alleen grote en dure apparaten als de Charge 3 terug, maar bespreken we bijvoorbeeld ook de kleinere en goedkope JBL Go. En de UE Boom 2, die iets kleiner en minder krachtig is maar niet op features inlevert. Ben je er na het zien van deze JBL Charge 3 review nog niet uit, dan raden we je zeker uit om daar even een kijkje te nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Headphones met Google Assistant

Hello, Google-oordopjes? ‘Google lanceert headphones met Google Assistant’ lees verder

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters