JBL Go review: neem overal je muziek mee naartoe

De JBL Go is een klein en handzaam bluetooth speakertje dat niet zoveel kost. Handig dus om overal je muziek mee naartoe te nemen. In deze videoreview vertellen we je alles over de Go.

Handig voor onderweg

Verreweg de belangrijkste feature van de JBL Go is zijn ontwerp. De speaker is erg klein en handzaam, waardoor je eenvoudig overal muziek luistert met het apparaatje. Bovendien is hij stevig én niet zo duur. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je hem per ongeluk kapot maakt. De kans dat dat gebeurt is bijzonder klein. In het ergste geval ben je €30 kwijt voor een nieuwe Go. Natuurlijk zit er een accu in de speaker waarop hij heel wat uurtjes muziek kan spelen. Bellen met het speakertje kan eventueel ook: daarvoor zit een microfoontje ingebouwd.

De JBL Go is beschikbaar in een groot aantal kleuren. Naast de rode variant die wij getest hebben, kun je hem bijvoorbeeld krijgen in het zwart, blauw, geel of wit. De keuze is reuze!

Beste bluetoothspeakers

Natuurlijk is de JBL Go niet de enige goede bluetoothspeaker op de markt. Om je een beetje te helpen bij de keuze voor een speaker hebben we een video gemaakt waarin we de populairste modellen bespreken. Daarin komen niet alleen kleine speakertjes als de Go terug, maar bespreken we bijvoorbeeld ook de grotere en duurdere JBL Charge 3. En de UE Boom 2, die qua bluetoothspeakers en beetje in de middenklasse valt. Ben je er na het zien van deze JBL Go review nog niet uit, dan raden we je zeker uit om daar even een kijkje te nemen.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters