Lenovo K6 videoreview

Lenovo heeft eind vorig jaar met de K6 een interessante budgetsmartphone gelanceerd. In deze Lenovo K6 videoreview vertellen we je alles over de smartphone.

Lenovo K6 videoreview

Wat kun je voor €200 in een smartphone verwachten? Het antwoord op die vraag is de afgelopen jaren steeds een beetje opgeschoven. Een full HD-scherm? Check! Een metalen behuizing? Check! Een vingerafdrukscanner? Check! Een redelijk krachtige octacoreprocessor? Check! 3GB werkgeheugen? Check! Het enige dat echt nog ontbreekt in het lijstje van opties onder de €200 is een goede camera. De Lenovo K6 weet bijna alle hierboven genoemde eigenschappen af te vinken, met uitzondering van het werkgeheugen. Dat bedraagt geen 3GB maar 2GB. Maarja, ook dat is helemaal niet verkeerd voor nog geen tweehonderd euro. Als leuke extra krijg je met de K6 een flinke batterij van 3000mAh en ook de camera is op papier niet verkeerd met 13 megapixel achter en 8 megapixel voor.

Het totaalplaatje van de Lenovo K6 is op papier dus gewoon erg netjes. Of dat in de praktijk ook stand houdt, vertellen we je in deze Lenovo K6 videoreview. Mocht je liever alle informatie over de Lenovo K6 nog eens rustig nalezen, dan kun je terecht in onze geschreven review.

Lenovo in Nederland

Lenovo kennen we natuurlijk vooral uit de laptopmarkt, waar het al jaren een gevestigd merk is in Nederland. Op tabletgebied doen ze ook al een tijdje leuk mee; met smartphones is Lenovo nog vrij nieuw. Tenminste, onder het eigen merk. Want het bekendere Motorola is ook al een tijdje eigendom van Lenovo en onder die noemer brengt de fabrikant dus al langer smartphones uit in Nederland. Met de K5 introduceerde Lenovo vorig jaar zijn eerste eigen smartphone in Nederland en inmiddels is het portfolio voorzien van heel wat budgetmodellen. De Lenovo K6 staat daarbij bovenaan de budget-voedselketen met zijn prijs van net geen €200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Paul -

  Ik heb eigenlijk een verzoekje aan de redactie.
  Ik heb nog geen review gezien van de BlackBerry DTEK60.
  Ik wil graag weten wat jullie van dit toestel vinden.
  Ik gebruik het toestel sinds 2 weken ( Android ook) en vind het een super fijn toestel.
  Maar ben benieuwd wat jullie vinden.

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters