Lenovo Moto G4 Plus: redenen om hem (niet) te kopen

Voor het eerst sinds de lancering van de Moto G, is er dit jaar ook een Plus-variant van het toestel verschenen: de Lenovo Moto G4 Plus. Waarom je dit toestel zou moeten kopen, of net niet, dat vertelt Sebastien je in deze video.

Niet langer Motorola

Bijna twee jaar geleden werd Motorola, dat toen nog in handen van Google was, overgenomen door Lenovo. Het jaar nadien (2015) leek alles te verlopen als voordien, zo werd de naam Motorola nog netjes op de doosjes van de Moto G 2015 gebruikt. Dit jaar is hier verandering in gekomen, want de merknaam Motorola wordt niet langer gebruikt bij de nieuwe Moto G. Nu is het namelijk de Lenovo Moto G4 Plus geworden. Geen grote verandering, maar wel het vermelden waard.

Vingerafdrukscanner

Hoewel het zeker niet de mooiste vingerafdrukscanner is die je op een smartphone kunt terugvinden, is het toch wel iets wat de Moto G4 Plus het kopen waard maakt. Dankzij de vingerafdrukscanner kun je de Moto G4 Plus makkelijk beveiligen, en omdat de sensor snel en accuraat is kun je het toestel eveneens snel ontgrendelen om ermee aan de slag te gaan.

Groot scherm

Verder is ook het scherm van de smartphone een van zijn troeven. Lenovo heeft het toestel voorzien van een 5,2-inch full HD-scherm waarop je geen enkele pixel kunt zien zitten. Ook worden kleuren mooi weergegeven en zijn de kijkhoeken prima. Over de leesbaarheid van het scherm in direct zonlicht hebben we niet te klagen. Een leuk extraatje bij het scherm is dat Lenovo een functie heeft ingebouwd die ervoor zorgt dat notificaties en de tijd op het scherm worden weergegeven wanneer het toestel in standby staat. Hierdoor is er wel geen notificatie-ledje aanwezig op het toestel.

Moto G4 Plus kopen of niet

Welke redenen er nog zijn om de Lenovo Moto G4 Plus al dan niet te kopen zeggen we je in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters