Lenovo Moto G4 Plus videoreview

Als opvolger van de Motorola Moto G 2015 is de Lenovo Moto G4 Plus op de markt gekomen. Hoe deze Plus variant van de Moto G ons is bevallen, en of de overname van Motorola door Lenovo nu echt merkbaar is gaat Sebastien je vertellen in deze video.

Lenovo en geen Motorola

Een aantal jaren gelden heeft Lenovo Motorola overgekocht van Google. En hoewel de vorige generatie Moto G ook al werd uitgebracht onder Lenovo, merk je pas vanaf dit jaar op dat Lenovo het nu voor het zeggen heeft. Vandaar niet langer Motorola Moto G, maar wel Lenovo Moto G4 Plus.

Kenmerkend anders

Wanneer je de Moto G4 Plus bekijkt zie je onmiddelijk dat het een Moto G-smartphone is, maar je ziet ook wel dat er een aantal veranderingen zijn doorgevoerd. Om te beginnen met wat is gebleven. Achteraan heb je nog steeds een verwisselbare, plastic achterkant met in de achterkant het typische Motorola kuiltje. Wanneer de achterkant bevestigd is op het toestel, voel je geen kraakjes. Iets wat zeker positief is. Iets minder positief is dat de smartphone wel niet langer waterdicht is, iets wat zijn voorganger wel was. Iets wat nieuw is bij het toestel is zijn vingerafdrukscanner. Deze is gelokaliseerd aan de voorzijde en is snel en accuraat. Maar mooi is hij zeker niet. Volgens ons verpest de vingerafdrukscanner zelfs een klein beetje het ontwerp van de smartphone, dit doordat hij niet in verhouding is met de rest van het toestel. Hoe dan ook, als je de vingerafdrukscanner even vergeet is het wel een degelijk ontworpen toestel.

Groter scherm

Waar we wel voor te vinden zijn is het groter scherm van de smartphone. Lenovo heeft er namelijk voor gekozen zijn Moto G4 en ook Moto G4 Plus te voorzien van een 5,5-inch full HD-scherm. Op dit scherm zie je geen pixels zitten, en de kijkhoeken en kleurenweergave zijn helemaal in orde. Ook in direct zonlicht is het scherm nog altijd makkelijk afleesbaar.

Aanrader of niet

Waarom we je de Lenovo Moto G4 Plus al dan niet zouden aanraden kom je te weten in onderstaande video. Voor een nog volledigere, geschreven review van het toestel kun je hier terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters