Lenovo Moto Z Play hands-on

BERLIJN – Lenovo heeft tijdens de IFA een nieuwe smartphone in zijn Z-lijn aangekondigd: de Lenovo Moto Z. Wat we van deze smartphone vinden na hem kort gebruikt te hebben vertellen we je in deze video.

Moto Z

Een aantal maanden geleden kondigde Lenovo, in Amerika, een nieuwe reeks aan Moto-toestellen aan. In deze nieuwe productlijn zaten er toen twee smartphones: de Moto Z en Moto Z Force (de laatste is exclusief verkrijgbaar in Amerika). Wat beide smartphones zo bijzonder maakt is dat ze heel dun zijn maar nog belangrijker modulair zijn. Ten minste, een beetje modulair zijn. Op de achterkant van de smartphones is er een strip met pinnetjes die het mogelijk maakt om de zogeheten Moto Mods aan de smartphones te hangen.

Moto Mods

Het idee achter de Moto Mods is dat je makkelijk en snel je smartphone kunt aanpassen voor een bepaalde situatie. Om dit mogelijk te maken is Lenovo de samenwerking aangegaan met meerdere fabrikanten die accessoires produceren. Het resultaat hiervan is dat er momenteel al meerdere Moto Mods beschikbaar zijn waaronder een camera-Moto Mod maar ook een speaker. Aangezien de Moto Mods wel wat geld kosten, en je de interne componenten van de smartphone zelf niet kunt vervangen, heeft Lenovo belooft dat de huidige Moto Mods minimum op de twee volgende generaties Moto Z-smartphones zullen werken.

Moto Z Play

Om terug te komen op de nieuwe smartphone die Lenovo tijdens de IFA heeft gepresenteerd. Je kunt de Moto Z Play zien als de low-end variant van de Z-smartphones. Dit doordat hij zowel een lagere prijs heeft, maar ook omdat hij voorzien is van net iets minder goede specificaties (logisch). Al is niet alles aan de Moto Z Play slechter. Het toestel heeft om te beginnen een grotere accu dan de andere Z-smartphones en eveneens is hij voorzien van een sterkere, 16-megapixel, achtercamera. Intern zit er een Snapdragon 625 met 3GB werkgeheugen en standaard 32GB intern geheugen dat je kunt uitbreiden.

Wat onze mening is na de smartphone kort gebruikt te hebben vertellen we je in deze video.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters