Lenovo Moto Z Play hands-on

BERLIJN – Lenovo heeft tijdens de IFA een nieuwe smartphone in zijn Z-lijn aangekondigd: de Lenovo Moto Z. Wat we van deze smartphone vinden na hem kort gebruikt te hebben vertellen we je in deze video.

Moto Z

Een aantal maanden geleden kondigde Lenovo, in Amerika, een nieuwe reeks aan Moto-toestellen aan. In deze nieuwe productlijn zaten er toen twee smartphones: de Moto Z en Moto Z Force (de laatste is exclusief verkrijgbaar in Amerika). Wat beide smartphones zo bijzonder maakt is dat ze heel dun zijn maar nog belangrijker modulair zijn. Ten minste, een beetje modulair zijn. Op de achterkant van de smartphones is er een strip met pinnetjes die het mogelijk maakt om de zogeheten Moto Mods aan de smartphones te hangen.

Moto Mods

Het idee achter de Moto Mods is dat je makkelijk en snel je smartphone kunt aanpassen voor een bepaalde situatie. Om dit mogelijk te maken is Lenovo de samenwerking aangegaan met meerdere fabrikanten die accessoires produceren. Het resultaat hiervan is dat er momenteel al meerdere Moto Mods beschikbaar zijn waaronder een camera-Moto Mod maar ook een speaker. Aangezien de Moto Mods wel wat geld kosten, en je de interne componenten van de smartphone zelf niet kunt vervangen, heeft Lenovo belooft dat de huidige Moto Mods minimum op de twee volgende generaties Moto Z-smartphones zullen werken.

Moto Z Play

Om terug te komen op de nieuwe smartphone die Lenovo tijdens de IFA heeft gepresenteerd. Je kunt de Moto Z Play zien als de low-end variant van de Z-smartphones. Dit doordat hij zowel een lagere prijs heeft, maar ook omdat hij voorzien is van net iets minder goede specificaties (logisch). Al is niet alles aan de Moto Z Play slechter. Het toestel heeft om te beginnen een grotere accu dan de andere Z-smartphones en eveneens is hij voorzien van een sterkere, 16-megapixel, achtercamera. Intern zit er een Snapdragon 625 met 3GB werkgeheugen en standaard 32GB intern geheugen dat je kunt uitbreiden.

Wat onze mening is na de smartphone kort gebruikt te hebben vertellen we je in deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters