Motorola Moto Z videoreview

Eerder dit jaar kondigde Lenovo zijn eerste echte modulaire smartphone aan: de Lenovo Moto Z. Voorbije weken hebben wij dit toestel grondig kunnen uittesten en in deze videoreview zal Sebastien je er alles over vertellen.

Ontwerp

Smartphones zien er tegenwoordig misschien vaak wel hetzelfde uit, maar de Moto Z is toch een uitzondering op deze regel. Ja, hij is rechthoekig met afgeronde hoekjes. Maar het zijn de materialen en kleine details die de Moto Z anders maken dan zijn concurrenten. Zo is de smartphone slechts 5,2mm dun! Al is er wel een ‘catch’. De camerasensor steekt namelijk heel erg uit het ontwerp. Wat eveneens niet zo mooi is aan het ontwerp, is dat de smartphone heel vingerafdrukgevoelig is. Vanaf dat je hem aanraakt (aan de achterzijde) zul je onmiddelijk vingerafdrukken zien. De voornaamste reden dat dit zo jammer is, is dat de vingerafdrukken de Moto Z er net iets minder goed doen uitzien.

Prestaties

Intern zit er een Snapdragon 820 quadcore-processor gekoppeld aan 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Zoals je zou verwachten van iedere smartphone die voorzien is van een 820-processor, is de Moto Z super snel. Alles wat je met de smartphone doet verloopt zonder enige hapering. Wanneer je de Moto Z veel gebruikt zul je wel op een probleem stoten: de kleine accu. Omdat de Moto Z heel dun is kon er slechts een 2600mAh grote accu in het toestel. Hoewel de Moto Z goed omgaat met deze accu en niet heel erg veel energie gebruikt, is de accu wel nog altijd te klein om met zwaar gebruik op één laadbeurt het eind van de dag te halen.

Modulair

Het unique selling point van de Moto Z is natruurlijk zijn modulariteit. Over hoe dit alles in zijn werk gaat en of het ook degelijk werkt kom je te weten in onderstaande videoreview van de Lenovo Motorola Moto Z.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters