Lenovo Motorola Moto E3 hands-on

BERLIJN – We hadden eerder al over de Lenovo Motorola Moto E3 geschreven, maar tot voor kort hadden we de smartphone niet in levende lijven gezien. Tijdens de IFA heeft Sebastien kort met de nieuwe budgettopper van Lenovo/Motorola kunnen spelen. In deze hands-on vertelt hij wat hij van de smartphone vindt.

Lenovo of Motorola

Iets meer dan een jaar geleden kocht Lenovo Motorola over van Google. Een tijd lang was er niets op te merken van de overnamen. Motorola bleef nog altijd nieuwe smartphones uitbrengen onder zijn eigen naam. Tot een aantal maanden geleden Lenovo met de Moto G4 (Play) kwam. Van toen af aan was het duidelijk dat Motorola als onafhankelijk merk verleden tijd was. Gelukkig behoudt Lenovo wel de filosofie achter de smartphones die Motorola maakte.

Android

Eén van de overtuigingen die Motorola had was dat stock-Android veel beter was dan een versie van Android met daarover een zelfgebouwde skin. Hoewel Lenovo het hier niet helemaal mee eens lijkt te zijn, zorgt het bedrijf er tot nu toe wel voor dat alle Moto-branded toestellen geleverd worden met een bijna stock-versie van Android.

Moto E

Niet alleen behoudt Lenovo de gedachte achter de software van zijn Moto-smartphones, ook behoudt het bedrijf de meeste smartphone-lijnen die Motorola heeft opgestart. En ze zijn zelfs met een nieuwe lijn gekomen. Een voorbeeld van een behouden lijn is de Moto E-lijn. Motorola had deze smartphone-lijn opgestart om goedkope en degelijke smartphones te kunnen afleveren aan de consument. Een aantal weken geleden is Lenovo gekomen met een nieuwe generatie Moto E-smartphone: de derde generatie Moto E.

Net zoals zijn voorgangers is de smartphone onder andere gekenmerkt door zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. Wat we van de nieuwe Moto E vinden na er kort mee gespeeld te hebben vertellen we je in deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters