Lenovo Motorola Moto E3 hands-on

BERLIJN – We hadden eerder al over de Lenovo Motorola Moto E3 geschreven, maar tot voor kort hadden we de smartphone niet in levende lijven gezien. Tijdens de IFA heeft Sebastien kort met de nieuwe budgettopper van Lenovo/Motorola kunnen spelen. In deze hands-on vertelt hij wat hij van de smartphone vindt.

Lenovo of Motorola

Iets meer dan een jaar geleden kocht Lenovo Motorola over van Google. Een tijd lang was er niets op te merken van de overnamen. Motorola bleef nog altijd nieuwe smartphones uitbrengen onder zijn eigen naam. Tot een aantal maanden geleden Lenovo met de Moto G4 (Play) kwam. Van toen af aan was het duidelijk dat Motorola als onafhankelijk merk verleden tijd was. Gelukkig behoudt Lenovo wel de filosofie achter de smartphones die Motorola maakte.

Android

Eén van de overtuigingen die Motorola had was dat stock-Android veel beter was dan een versie van Android met daarover een zelfgebouwde skin. Hoewel Lenovo het hier niet helemaal mee eens lijkt te zijn, zorgt het bedrijf er tot nu toe wel voor dat alle Moto-branded toestellen geleverd worden met een bijna stock-versie van Android.

Moto E

Niet alleen behoudt Lenovo de gedachte achter de software van zijn Moto-smartphones, ook behoudt het bedrijf de meeste smartphone-lijnen die Motorola heeft opgestart. En ze zijn zelfs met een nieuwe lijn gekomen. Een voorbeeld van een behouden lijn is de Moto E-lijn. Motorola had deze smartphone-lijn opgestart om goedkope en degelijke smartphones te kunnen afleveren aan de consument. Een aantal weken geleden is Lenovo gekomen met een nieuwe generatie Moto E-smartphone: de derde generatie Moto E.

Net zoals zijn voorgangers is de smartphone onder andere gekenmerkt door zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. Wat we van de nieuwe Moto E vinden na er kort mee gespeeld te hebben vertellen we je in deze video.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters