Lenovo Motorola Moto E3 hands-on

BERLIJN – We hadden eerder al over de Lenovo Motorola Moto E3 geschreven, maar tot voor kort hadden we de smartphone niet in levende lijven gezien. Tijdens de IFA heeft Sebastien kort met de nieuwe budgettopper van Lenovo/Motorola kunnen spelen. In deze hands-on vertelt hij wat hij van de smartphone vindt.

Lenovo of Motorola

Iets meer dan een jaar geleden kocht Lenovo Motorola over van Google. Een tijd lang was er niets op te merken van de overnamen. Motorola bleef nog altijd nieuwe smartphones uitbrengen onder zijn eigen naam. Tot een aantal maanden geleden Lenovo met de Moto G4 (Play) kwam. Van toen af aan was het duidelijk dat Motorola als onafhankelijk merk verleden tijd was. Gelukkig behoudt Lenovo wel de filosofie achter de smartphones die Motorola maakte.

Android

Eén van de overtuigingen die Motorola had was dat stock-Android veel beter was dan een versie van Android met daarover een zelfgebouwde skin. Hoewel Lenovo het hier niet helemaal mee eens lijkt te zijn, zorgt het bedrijf er tot nu toe wel voor dat alle Moto-branded toestellen geleverd worden met een bijna stock-versie van Android.

Moto E

Niet alleen behoudt Lenovo de gedachte achter de software van zijn Moto-smartphones, ook behoudt het bedrijf de meeste smartphone-lijnen die Motorola heeft opgestart. En ze zijn zelfs met een nieuwe lijn gekomen. Een voorbeeld van een behouden lijn is de Moto E-lijn. Motorola had deze smartphone-lijn opgestart om goedkope en degelijke smartphones te kunnen afleveren aan de consument. Een aantal weken geleden is Lenovo gekomen met een nieuwe generatie Moto E-smartphone: de derde generatie Moto E.

Net zoals zijn voorgangers is de smartphone onder andere gekenmerkt door zijn goede prijs- kwaliteitverhouding. Wat we van de nieuwe Moto E vinden na er kort mee gespeeld te hebben vertellen we je in deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters