Lenovo P2 videoreview

De Lenovo P2 is een van de eerste en meteen een van de laatste smartphones die Lenovo onder eigen merk in Nederland uitbrengt. Dat het ook een van de laatsten is, is jammer: de Lenovo P2 is namelijk een bijzonder goed toestel. In deze Lenovo P2 videoreview vertellen we je er alles over.

Een degelijke phablet met een amoledscherm, een gigantische batterij én een nette prijs. Dat is wat de Lenovo P2 belooft te zijn en ook is. De telefoon is gemaakt van metaal heeft een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het ontwerp is misschien niet super flitsend, maar door de goede bouwmaterialen wel stevig en relatief luxe. Lenovo heeft voor de P2 gebruik gemaakt van een Qualcomm Snapdragon 625-processor, die bijzonder zuinig is. De achtkernige 2GHz-chipset is gekoppeld aan 4GB werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat multitasken moeiteloos gaat. Door het gebruik van een zuinige chip te combineren met een gigantische 5100mAh-accu is de Lenovo P2 bovendien gezegend met een erg lange batterijduur: met intensief gebruik haal je makkelijk twee dagen en als je wat zuiniger omspringt met de batterij gaat de gebruiksduur zelfs richting de week.

Lenovo

Lenovo kennen we natuurlijk vooral uit de laptopmarkt, waar het al jaren een gevestigd merk is in Nederland. Op tabletgebied doen ze ook al een tijdje leuk mee; met smartphones is Lenovo nog vrij nieuw. Tenminste, onder het eigen merk. Want het bekendere Motorola is ook al een tijdje eigendom van Lenovo en onder die noemer brengt de fabrikant dus al langer smartphones uit in Nederland. Met de K5 introduceerde Lenovo eerder dit jaar zijn eerste eigen smartphone in Nederland en inmiddels is het portfolio voorzien van heel wat budgetmodellen en de Lenovo P2 als meest geavanceerde toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick Viëtor -

   Dat update overzicht wordt regelmatig bijgewerkt maar daarbij passen we de datum alleen aan bij een grote update. In dit geval is de beschikbare info na het maken van deze video veranderd en is het overzicht dus nieuwer en meer up to date 🙂

  1. mark -

   dat maakt niet veel uit qua specs is de style beter maar wel 2 jaar oud. de lenovo is nieuw en voor update’s beter. en de grote batterij is mooi meegenomen

 1. Gino -

  Welke andere smartphones met de prijsklasse zoals deze P2 zou jij mij aan kunnen raden. Ik heb er een paar op het oog, maar wil gewoon diegene met de meeste functies en het langere toekomst perspectief.

  1. Dominick Viëtor -

   Dat is geen officiële release maar een zogenaamde custom ROM. Dat is software die vaak door hobbyisten gemaakt wordt en die je prima kunt installeren, alleen daar moet je wel zelf je in verdiepen en mee aan de slag gaan dan.

  1. Dominick Viëtor -

   Motorola Mobility is het bedrijf dat de smartphones van zowel Lenovo als Motorola verkoopt (en eigendom is van Lenovo). Dat blijft zo, alleen vanaf nu zullen ze alleen nog onder het Moto merk uitgebracht worden.

Geheime wapen Huawei P11 gedemonstreerd: iPhone X-kopie lees verder

Sorry Apple: Analist komt met slecht nieuws over iPhone X lees verder

Sony Xperia

Foto Sony Xperia X2 onthult gloednieuwe design van Sony: dunne schermranden lees verder

Samsung Galaxy S9

Haarscherpe renders tonen Samsung Galaxy S9 lees verder

Apple iPhone X 3D-sensor

‘Vijf dingen die we weten over de iPhones van volgend jaar’ lees verder

Lenovo P2

Vijf redenen om (niet) voor de Lenovo P2 te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters