Lenovo P2 videoreview

De Lenovo P2 is een van de eerste en meteen een van de laatste smartphones die Lenovo onder eigen merk in Nederland uitbrengt. Dat het ook een van de laatsten is, is jammer: de Lenovo P2 is namelijk een bijzonder goed toestel. In deze Lenovo P2 videoreview vertellen we je er alles over.

Een degelijke phablet met een amoledscherm, een gigantische batterij én een nette prijs. Dat is wat de Lenovo P2 belooft te zijn en ook is. De telefoon is gemaakt van metaal heeft een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het ontwerp is misschien niet super flitsend, maar door de goede bouwmaterialen wel stevig en relatief luxe. Lenovo heeft voor de P2 gebruik gemaakt van een Qualcomm Snapdragon 625-processor, die bijzonder zuinig is. De achtkernige 2GHz-chipset is gekoppeld aan 4GB werkgeheugen, wat ervoor zorgt dat multitasken moeiteloos gaat. Door het gebruik van een zuinige chip te combineren met een gigantische 5100mAh-accu is de Lenovo P2 bovendien gezegend met een erg lange batterijduur: met intensief gebruik haal je makkelijk twee dagen en als je wat zuiniger omspringt met de batterij gaat de gebruiksduur zelfs richting de week.

Lenovo

Lenovo kennen we natuurlijk vooral uit de laptopmarkt, waar het al jaren een gevestigd merk is in Nederland. Op tabletgebied doen ze ook al een tijdje leuk mee; met smartphones is Lenovo nog vrij nieuw. Tenminste, onder het eigen merk. Want het bekendere Motorola is ook al een tijdje eigendom van Lenovo en onder die noemer brengt de fabrikant dus al langer smartphones uit in Nederland. Met de K5 introduceerde Lenovo eerder dit jaar zijn eerste eigen smartphone in Nederland en inmiddels is het portfolio voorzien van heel wat budgetmodellen en de Lenovo P2 als meest geavanceerde toestel.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters