LG G Pro 2 hands-on

BARCELONA – De G Pro 2 is een nieuwe high-endtelefoon van LG die als vlaggenschip-phablet van de fabrikant de markt zal bereiken. In deze video bekijken we de telefoon.

De G Pro 2 is eigenlijk een soort grote versie van de G2, met een erg vergelijkbaar design en bijna dezelfde specs. De smartphone is weer voorzien van bijzonder dunne bezels waardoor hij ondanks zijn schermformaat van 5,9″ niet overdreven groot is geworden. Ook de knoppen zijn weer op de achterkant van het apparaat aanwezig. De G Pro 2 is uitgerust met een Snapdragon 800-processor, 3GB ram en een full hd-scherm. De camera heeft een resolutie van 13 megapixel en is uitgerust met optische beeldstabilisatie.

LG vertelt dat de G Pro 2 voorlopig niet op de planning staat voor Nederland, maar de kans is groot dat hij toch in ons land gelanceerd gaat worden. Ook de originele Optimus G Pro werd op het Mobile World Congress getoond en was toen niet voor Nederland gepland, maar kwam uiteindelijk wel gewoon op de Nederlandse markt beschikbaar.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters