LG G Pro 2 hands-on

BARCELONA – De G Pro 2 is een nieuwe high-endtelefoon van LG die als vlaggenschip-phablet van de fabrikant de markt zal bereiken. In deze video bekijken we de telefoon.

De G Pro 2 is eigenlijk een soort grote versie van de G2, met een erg vergelijkbaar design en bijna dezelfde specs. De smartphone is weer voorzien van bijzonder dunne bezels waardoor hij ondanks zijn schermformaat van 5,9″ niet overdreven groot is geworden. Ook de knoppen zijn weer op de achterkant van het apparaat aanwezig. De G Pro 2 is uitgerust met een Snapdragon 800-processor, 3GB ram en een full hd-scherm. De camera heeft een resolutie van 13 megapixel en is uitgerust met optische beeldstabilisatie.

LG vertelt dat de G Pro 2 voorlopig niet op de planning staat voor Nederland, maar de kans is groot dat hij toch in ons land gelanceerd gaat worden. Ook de originele Optimus G Pro werd op het Mobile World Congress getoond en was toen niet voor Nederland gepland, maar kwam uiteindelijk wel gewoon op de Nederlandse markt beschikbaar.

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters