LG G2 preview

LG heeft met de G2 volgens velen voor het eerst sinds tijden een echt interessant toestel op de markt gezet. De G2 is net uit in Nederland en in deze preview vertellen we je onze eerste ervaringen met de G2.

De LG G2 valt vooral op door zijn gigantische schermoppervlak aan de voorkant. Het toestel heeft met 5,2″ niet het grootste scherm op de markt, maar is toch een flinke jongen. Opvallender echter is dat dit scherm een heel groot deel van de voorkant inneemt waardoor de G2 kleiner is dan menig toestel met een 5″-scherm. Verder is de telefoon uitgerust met de laatste Qualcomm Snapdragon 800-chip, een optisch gestabiliseerde 13-megapixelcamera en een opvallend paar knoppen aan de achterkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. CLB -

    En een van de grootste nadelen wordt dan niet genoemd: vast intern geheugen zonder microSD-slot, waarbij ook nog eens komt dat er voorlopig geen 32GB edities op de markt komen… 16GB is uitermate slecht en in mijn opinie erg klantontvriendelijk. En de plasticness en vingerafdrukkenmagneet wat de zwarte versie zeker is, vind ik jammer, gebruik dan een mooie rubbersfinish ofzo. Daarom zou ik persoonlijk gaan voor de witte versie, die heeft het (wat) minder 🙂

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters