LG G3 hands-on

De LG G3 is het nieuwe paradepaardje van fabrikant LG, als eerste smartphone in Nederland voorzien van een QHD-scherm. In deze hands-on geven we onze eerste indruk van het toestel.

De LG G3 is inmiddels veelvuldig gelekt en het was dan ook geen verrassing meer wat de telefoon precies voor ons in petto zou hebben. Maar dat maakt de smartphone er niet minder interessant op. De G3 is voorzien van een groot 5,5″ QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en dat is een first in Nederland. Verder is de smartphone voorzien van een 13-megapixelcamera met laser auto focus en heeft hij een metallic design, dat overigens wel gewoon van plastic is. De smartphone heeft een Snapdragon 801-processor van Qualcomm en is voorzien van 3GB werkgeheugen.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sander Maassen -

  Het woordje voordeel wordt regelmatig benoemd tijdens de Hands-On, echter ten opzichte van wat? Een voordeel heb je pas als je het vergelijkt met ander toestel.

  Ook hoor ik de woorden pluspunt en echt mooi veel in jullie reviews!

  Voor de rest vind ik de review wel netjes.

 2. Quasimodo -

  Het is grappig om te zien hoe enthousiast mensen worden als ze alleen al denken dat het toestel een metalen behuizing heeft. 😉

  Dat het toestel minder "snappy" aan voelt kan best ook komen door de hogere resolutie waar de 801 mee worstelt. Dat zou betekenen dat LG te vroeg is geweest en beter had kunnen wachten op de 805.

  Ik verwacht een prijs van €599,00 of max. €649,00 LG kennende. Het is niet des LG's om boven of zelfs op de adviesprijzen van de concurrentie te gaan zitten.

 3. Martin Reinders -

  LG is grossly calling the shell of the phone "metallic" despite it being 100 percent plastic. Google defines metallic as "of, relating to, or resembling metal or metals," so LG can get away with "metallic" because the plastic vaguely resembles the look of metal

  1. Quasimodo -

   "hij" is de shell neem ik aan. Niet echt boeiend dus wanneer LG het voor elkaar heeft gekregen om een mooie telefoon neer te zetten met metalen-look/feel.
   Best of both worlds wat mij betreft.

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters