LG G3 hands-on

De LG G3 is het nieuwe paradepaardje van fabrikant LG, als eerste smartphone in Nederland voorzien van een QHD-scherm. In deze hands-on geven we onze eerste indruk van het toestel.

De LG G3 is inmiddels veelvuldig gelekt en het was dan ook geen verrassing meer wat de telefoon precies voor ons in petto zou hebben. Maar dat maakt de smartphone er niet minder interessant op. De G3 is voorzien van een groot 5,5″ QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en dat is een first in Nederland. Verder is de smartphone voorzien van een 13-megapixelcamera met laser auto focus en heeft hij een metallic design, dat overigens wel gewoon van plastic is. De smartphone heeft een Snapdragon 801-processor van Qualcomm en is voorzien van 3GB werkgeheugen.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sander Maassen -

  Het woordje voordeel wordt regelmatig benoemd tijdens de Hands-On, echter ten opzichte van wat? Een voordeel heb je pas als je het vergelijkt met ander toestel.

  Ook hoor ik de woorden pluspunt en echt mooi veel in jullie reviews!

  Voor de rest vind ik de review wel netjes.

 2. Quasimodo -

  Het is grappig om te zien hoe enthousiast mensen worden als ze alleen al denken dat het toestel een metalen behuizing heeft. 😉

  Dat het toestel minder "snappy" aan voelt kan best ook komen door de hogere resolutie waar de 801 mee worstelt. Dat zou betekenen dat LG te vroeg is geweest en beter had kunnen wachten op de 805.

  Ik verwacht een prijs van €599,00 of max. €649,00 LG kennende. Het is niet des LG's om boven of zelfs op de adviesprijzen van de concurrentie te gaan zitten.

 3. Martin Reinders -

  LG is grossly calling the shell of the phone "metallic" despite it being 100 percent plastic. Google defines metallic as "of, relating to, or resembling metal or metals," so LG can get away with "metallic" because the plastic vaguely resembles the look of metal

  1. Quasimodo -

   "hij" is de shell neem ik aan. Niet echt boeiend dus wanneer LG het voor elkaar heeft gekregen om een mooie telefoon neer te zetten met metalen-look/feel.
   Best of both worlds wat mij betreft.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters