LG G4 hands-on: zelfde recept, betere uitwerking

LONDEN – In deze video nemen we voor het eerst een kijkje naar het nieuwe vlaggenschip van LG, de G4. Qua uiterlijk is de smartphone niet echt veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, de G3. Maar schijn bedriegt, meent LG. Bekijk snel onze video!

Het ontwerp is grotendeels gelijk en het scherm is op papier hetzelfde. In de telefoon zit namelijk een scherm met een formaat van 5,5 inch die een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels heeft. De navigatieknoppen zitten aan de achterkant, waardoor de randen rondom het scherm lekker dun zijn en de smartphone compact blijft.

In de smartphone zit verrassend genoeg een Snapdragon 808-chipset, en niet de Snapdragon 810. Wel heeft de G4 gewoon 3GB ram en een opslagcapaciteit van 32GB, dat uitbreidbaar is. De smartphone draait gelijk al op Android 5.1 Lollipop, wat een mooie zaak is. LG is vooral trots op het feit dat de camera verbeterd is. De G3 schoot nog 13-megapixelfoto’s, maar de G4 maakt foto’s in 16 megapixel. Bovendien is het diafragma f1.8, wat ervoor zorgt dat hij meer licht in laat dan bijvoorbeeld de Galaxy S6.

In deze eerste indruk nemen we de smartphone voor je door. Je zult echter op onze definitieve review van de G4 moeten wachten voor we een oordeel vellen. Vanaf eind mei is de LG G4 in Nederland te koop, vanaf 649 euro.

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters