LG G4 hands-on: zelfde recept, betere uitwerking

LONDEN – In deze video nemen we voor het eerst een kijkje naar het nieuwe vlaggenschip van LG, de G4. Qua uiterlijk is de smartphone niet echt veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, de G3. Maar schijn bedriegt, meent LG. Bekijk snel onze video!

Het ontwerp is grotendeels gelijk en het scherm is op papier hetzelfde. In de telefoon zit namelijk een scherm met een formaat van 5,5 inch die een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels heeft. De navigatieknoppen zitten aan de achterkant, waardoor de randen rondom het scherm lekker dun zijn en de smartphone compact blijft.

In de smartphone zit verrassend genoeg een Snapdragon 808-chipset, en niet de Snapdragon 810. Wel heeft de G4 gewoon 3GB ram en een opslagcapaciteit van 32GB, dat uitbreidbaar is. De smartphone draait gelijk al op Android 5.1 Lollipop, wat een mooie zaak is. LG is vooral trots op het feit dat de camera verbeterd is. De G3 schoot nog 13-megapixelfoto’s, maar de G4 maakt foto’s in 16 megapixel. Bovendien is het diafragma f1.8, wat ervoor zorgt dat hij meer licht in laat dan bijvoorbeeld de Galaxy S6.

In deze eerste indruk nemen we de smartphone voor je door. Je zult echter op onze definitieve review van de G4 moeten wachten voor we een oordeel vellen. Vanaf eind mei is de LG G4 in Nederland te koop, vanaf 649 euro.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters