5 redenen om de LG G6 (niet) te kopen

LG G6 kopen? Of toch niet? In deze video geven we 5 redenen waarom je de LG G6 wel of juist niet zou moeten aanschaffen.

Nieuw vlaggenschip LG

LG heeft een roerige geschiedenis achter de rug met zijn vlaggenschepen. De G2 en G3 waren een groot succes, de G4 iets minder. En na een niet zo succesvol uitstapje naar modulaire smartphones met de G5, komt LG nu met de G6 weer terug bij de basis. In onze review concludeerden we al dat de G6 een goede smartphone is, hoewel hij her en der een steekje laat vallen.

Full Vision display

De belangrijkste feature van de LG G6 is zijn zogenaamde Full Vision display. Een bijzonder scherm dat zich kenmerkt door de ontzettend kleine randen er omheen en de beeldverhouding van 18:9. De smartphone heeft verder een prachtig waterdicht ontwerp met weinig poespas.

Ook leuk is de handige dubbele camera. Die schiet niet alleen goede ‘gewone’ 13-megapixelfoto’s, maar ook 13-megapixel groothoekfoto’s. Die laatsten zijn handig om bijvoorbeeld een groepsfoto te maken en gebouwen op de foto te zetten.

LG G6 kopen

De LG G6 is kortom een interessante telefoon, waarvan we het zeker niet vreemd vinden als je overweegt hem te kopen. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal redenen om hem links te laten liggen. In deze video geven we je drie redenen om de LG G6 te kopen en twee redenen om hem juist niet te kopen. Gewoon, voor als je nog een steuntje in de rug nodig hebt bij je keuze.

Wij zijn benieuwd wat jij van de LG G6 vind en of je hem overweegt. Laat het weten in een reactie onder deze video!

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters