LG Spirit videoreview

In deze videoreview nemen we een van de goedkope LG-smartphones van dit jaar met je door: de LG Spirit. De Spirit is een telefoon die opvalt door zijn licht gebogen display en voor krap €200 verkocht wordt.

Voor dat geldt biedt hij aardige specificaties en dus een opvallend ontwerp. De Spirit heeft een 1,2GHz-quadcoreprocessor, een 8-megapixelcamera en een 4,7 inch groot 720p-display. De software van de smartphone is uitgebreid en tevens als een van de weinigen in deze klasse gebaseerd op Android Lollipop. Dat maakt de Spirit op papier tot een mooi totaalplaatje, maar in de praktijk zijn er helaas ook wat nadelen te bespeuren aan dit toestel. In deze videoreview nemen we die met je door.

De LG Spirit kent twee varianten: een 4G-versie en een iets goedkopere 3G-versie. Wij hebben de 4G-variant gereviewd. Los van de netwerkmogelijkheden verschillen de twee op nog een aantal vlakken van elkaar: de Spirit 4G heeft een Qualcomm Snapdragon 410-processor en een 8-megapixelcamera. De Spirit 3G heeft een tragere MediaTek MT6582-chipset en een 5-megapixelcamera.

tags:
  iPhone SE 2

  De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

  Apple iPhone X

  Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

  Oppo F7

  Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

  OnePlus 6

  Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

  OnePlus 6 wit

  Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

  iPhone X met OLED display

  ‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters