LG V30 videopreview

Waar de G6 op sommige vlakken nog een beetje achter liep, is LG met de V30 helemaal terug. In deze LG V30 preview vertellen we je alles over de smartphone.

Videokoning

Zoals het de LG V-series betaamt is de V30 vooral gericht op het maken en bekijken van video’s. Door de handmatige filmmodus waren de V-toestellen altijd al uitgerust met een van de meest uitgebreide videocamera’s in een smartphone. De V30 doet daar nog een scheptje bovenop met de cinematografische modus. Daarmee kun je filters toevoegen aan je video’s om ze in een bepaalde stijl te laten passen en is het mogelijk om vloeiend op een punt in het beeld in te zoomen.

Audio opnemen tijdens het filmen gaat via de speaker boven het scherm, die meer kan hebben dan de gewone microfoon. Daardoor moet je ook tijdens bijvoorbeeld concerten goed geluid kunnen opnemen. Ook op de audioplayback heeft LG zijn best gedaan. De ingebouwde Quad DAC moet beter geluid afleveren via de headset. Bovendien zijn de meegeleverde oortjes beter dan de gemiddelde meegeleverde headset en gemaakt door B&O.

Bij de tijd

In tegenstelling tot de LG G6, is de LG V30 weer helemaal bij de tijd. De smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 835-chipset met 4GB werkgeheugen. Goede prestaties gegarandeerd.

Ook het scherm is een stukje toekomstbestendiger dan dat van de G6. Het is nog steeds een Full Vision Display met kleine randen en een beeldverhouding van 18:9. Alleen dit keer maakt LG gebruik van oled-technologie, wat zorgt voor diepere kleuren en een hoger contrast. Het scherm ondersteunt HDR 10 en zit verpakt in een strakke waterdichte body van aluminium en glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters