LG V30 videopreview

Waar de G6 op sommige vlakken nog een beetje achter liep, is LG met de V30 helemaal terug. In deze LG V30 preview vertellen we je alles over de smartphone.

Videokoning

Zoals het de LG V-series betaamt is de V30 vooral gericht op het maken en bekijken van video’s. Door de handmatige filmmodus waren de V-toestellen altijd al uitgerust met een van de meest uitgebreide videocamera’s in een smartphone. De V30 doet daar nog een scheptje bovenop met de cinematografische modus. Daarmee kun je filters toevoegen aan je video’s om ze in een bepaalde stijl te laten passen en is het mogelijk om vloeiend op een punt in het beeld in te zoomen.

Audio opnemen tijdens het filmen gaat via de speaker boven het scherm, die meer kan hebben dan de gewone microfoon. Daardoor moet je ook tijdens bijvoorbeeld concerten goed geluid kunnen opnemen. Ook op de audioplayback heeft LG zijn best gedaan. De ingebouwde Quad DAC moet beter geluid afleveren via de headset. Bovendien zijn de meegeleverde oortjes beter dan de gemiddelde meegeleverde headset en gemaakt door B&O.

Bij de tijd

In tegenstelling tot de LG G6, is de LG V30 weer helemaal bij de tijd. De smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 835-chipset met 4GB werkgeheugen. Goede prestaties gegarandeerd.

Ook het scherm is een stukje toekomstbestendiger dan dat van de G6. Het is nog steeds een Full Vision Display met kleine randen en een beeldverhouding van 18:9. Alleen dit keer maakt LG gebruik van oled-technologie, wat zorgt voor diepere kleuren en een hoger contrast. Het scherm ondersteunt HDR 10 en zit verpakt in een strakke waterdichte body van aluminium en glas.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters