LG V30 videoreview

De LG V30 is alles wat je van een high-endsmartphone mag verwachten en meer. Vooral op audio- en videovlak heeft LG flink zijn best gedaan. Dat komt samen tot een mooi totaalplaatje, waar we je in deze LG V30 review video alles over vertellen.

Multimedia troef

Zoals het de LG V-series betaamt is de V30 vooral gericht op het maken en bekijken van video’s. Daarnaast heeft LG het geluid flink verbeterd, waarvoor het een samenwerking is aangegaan met Bang & Olufsen.

Door de handmatige filmmodus waren de V-toestellen altijd al uitgerust met een van de meest uitgebreide videocamera’s in een smartphone. De V30 doet daar nog een scheptje bovenop met de cinema-modus. Daarmee kun je een soort basale color grading op het toestel zelf doen en met mooie zoomeffecten werken. Audio opnemen tijdens het filmen gaat via de speaker boven het scherm, die meer kan hebben dan de gewone microfoon. Daardoor moet je ook tijdens bijvoorbeeld concerten goed geluid kunnen opnemen.

De audioplayback wordt vooral geholpen door een verbeterde audiochip. Die ingebouwde Quad DAC levert beter geluid via een headset, die je gewoon kunt aansluiten via de 3,5mm jack. Bovendien zijn de meegeleverde oortjes beter dan de gemiddelde meegeleverde headset en gemaakt door B&O.

Complete topsmartphone

In tegenstelling tot de LG G6, is de LG V30 weer helemaal bij de tijd. De smartphone heeft een Qualcomm Snapdragon 835-chipset met 4GB werkgeheugen; goede prestaties gegarandeerd. Ook het grote randloze oledscherm zorgt ervoor dat de V30 modern overkomt en met gemak meekan met zijn concurrentie. Net als trouwens het flitsende waterdichte ontwerp dat ondersteuning biedt voor draadloos opladen.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters