Libratone One Click vs Libratone Too vs Libratone Zipp Mini review

We hebben eerder al de Libratone One Click, Libratone Too en Libratone Zipp Mini volledig besproken in aparte reviews. Hoe de drie speakers naast elkaar presteren, en welke je het beste kunt nemen, dat kom je te weten in deze video.

Libratone

Hoewel Libratone nog niet door heel veel mensen gekend is, heeft het bedrijf toch een breed aanbod aan speakers. Eén van de punten waarmee Libratone-speakers onderscheiden is hun ontwerp. In tegenstelling tot een reguliere speakers kiest het bedrijf ervoor zijn speakers te voorzien van een modern en opvallend ontwerp. Maar natuurlijk is een mooi ontwerp niet het enige wat je van een speaker verwacht. Audio is ook belangrijk. Gelukkig zit dit ook wel goed bij de speakers van Libratone, maar de drie speakers die we hier bespreken zijn natuurlijk niet allemaal even goed.

Libratone One Click

De middelste speaker, qua prijs, in deze vergelijking is de Libratone One Click. Wat deze speaker zo bijzonder maakt is dat hij voorzien is van een semi-aanpasbaar ontwerp. Zo kun je de rand van de speaker loskoppelen om er zo extra dingen aan te hangen, zoals bijvoorbeeld een koord om de speaker makkelijk te kunnen verplaatsen. Ook is de speaker spatwaterdicht. Niet alleen ziet de Libratone One Click er goed uit, audio wordt eveneens heel erg mooi weergegeven.

Libratone Too

Natuurlijk is de Libratone One Click niet de enige speaker in deze vergelijk, ook de Libratone Too komt aan bod. Als goedkoopste Libratone-speaker in deze lijst zal het voor veel mensen een interessante speaker zijn. Zeker omdat hij voorzien is van een mooi en stevig ontwerp zonder dat je echt moet inboeten op de kwaliteit van je audio.

Welk van de drie speakers we je nu zouden aanraden, dat vertellen Bouke en Sebastien je in deze video!

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters