Libratone One Click

Met de temperaturen hoger dan 30 graden is de zomer officieel aangebroken. En wat heb je nodig tijdens de zomer? Juist, een speaker! En laat het nu toeval zijn dat we in deze video een geweldige speaker voor je hebben: de Libratone One Click!

Libratone One Click

De Libratone One Click is een van de vele speaker dat Libratone verkoopt. Net zoals een deel van zijn andere speakers, kun je de Libratone One Click een beetje customizen. Dit doordat je de rubberen rand van de speaker kunt halen en zo extra dingetjes aan de speaker kunt hangen. Zo heb je een clipje waardoor je de One Click aan je broeksriem zou kunnen hangen, maar er is ook een rubberen bandje meegeleverd om de speaker zo makkelijker te kunnen dragen. Verder vind je in de doos een handleiding en een micro usb-kabel dat voorzien is van een afwerking met koord. Lekker premium.

Applicatie

Zoals tegenwoordig bij iedere bluetooth-speaker, heeft Libratone een applicatie gemaakt die samenwerkt met de Libratone One. Ten minste, deze werkt meestal samen met de speaker. Maar vanaf je een tweede speaker probeert te koppelen zal het waarschijnlijk fout gaan. In de applicatie kun je namelijk twee Libratone speakers tegelijk verbinden om zo een stereo luisterervaring te creëren. Het probleem met de applicatie is alleen dat deze of vastloopt of de eerste verbonden speaker vergeet wanneer je een tweede Libratone speaker verbindt. In de video zeggen we dat het ons niet is gelukt, maar na de video op te nemen is het ons toch één keer gelukt om twee speakers tegelijk te verbinden. Gelukkig is het eerder een luxe-probleem dat deze functie (de hoofdfunctie van de applicatie wel) niet goed werkt. We zien het niet gebeuren dat iedereen zich onmiddelijk twee Libratone-speakers aanschaft. Ze zijn namelijk nogal prijzig. De andere functies van de applicatie werken gelukkig wel naar behoren en de applicatie is ook wel net ontworpen en makkelijk in gebruik. Al moet je wel eerst een account aanmaken voor je de applicatie kunt gebruiken.

Aanrader of niet

Of we je de Libratone One Click nu zouden aanraden, en hoeveel de speaker kost, gaan Sebastien en Daan je vertellen in onderstaande video!

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters