Libratone Q Adapt On-Ear review

Met de Libratone Q Adapt On-Ear richt Libratone zich op mensen die graag rustig in de stad muziek luisteren. Het is een hippe headphone met bijzondere CityMix-ruisonderdrukking. In deze videoreview vertellen we je er alles over.

CityMix

De Libratone Q Adapt On-Ear is een draadloze headset met actieve ruisonderdrukking. Maar dat zijn wel meer headsets tegenwoordig. Libratone noemt zijn ruisonderdrukking CityMix en die naam geeft ook precies aan wat het doet. Je kunt geluid van de stad in of juist uit je muziek ‘mixen’. Daarvoor zijn vier standen beschikbaar, waarin de headset omgevingsgeluid doorgeeft of juist onderdrukt. Het betekent wel dat je wat inlevert op de pure kracht van de ruisonderdrukking: die is minder dan bij bijvoorbeeld een Bose QC35 of Sony MDR-1000X. Maar voor de meeste gebruiksscenario’s – bijvoorbeeld in de stad – is het ruim voldoende.

Geluidskwaliteit

Ook niet onbelangrijk: de geluidskwaliteit. Die is prima, maar mist misschien een beetje bas. Afhankelijk van welke muziek je graag luistert kan dat een nadeel zijn of niet. In ieder geval scoort de Libratone Q Adapt On-Ear kwalitatief gezien gewoon ruim voldoende. Via de app kun je overigens het een en ander tweaken aan de muziekweergave, maar de verschillende modi klinken niet heel erg verschillend van elkaar.

De Libratone Q Adapt On-Ear is een draadloze headset en kan dus via Bluetooth verbinden. Met een kabeltje kan eventueel ook, als je dat liever hebt. De accuduur van de headset is goed. Libratone belooft meer dan 20 uur en hoewel we dat misschien niet helemaal haalden hoeft de headset niet vaak aan de lader.

De hierboven besproken zaken en meer komen terug in onze onderstaande videoreview van de Libratone Q Adapt On-Ear. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters