Libratone Q-Adapt hands-on en interview

BERLIJN – Libratone heeft net twee nieuwe producten aangekondigd: de Libratone Q-Adapt on-ear en in-ear headset. In deze video gaan we ze kort bespreken en interviewen we eveneens de Global Product Manager.

Libratone

Libratone is een Deens bedrijf dat in 2009 werd gestart. Het doel van het bedrijf was de saaie speaker uit de huiskamer te verwijderen en deze te vervangen door een hippe, goedklinkende speaker. Wij hebben reeds een aantal Libratone producten getest en zijn er waren er telkens heel positief over. Vandaar dat wij ook onmiddellijk geïnteresseerd waren in de nieuwe producten die het Deense bedrijf vandaag aan de wereld liet zien.

Libratone Q-Adapt

De twee nieuwe producten die vandaag werden voorgestled behoren beiden tot eenzelfde lijn: de Q-Adapt lijn. In deze lijn vind je momenteel de Q-Adapt on-ear en Q-Adapt in-ear. Om het even te vertalen: Libratone heeft oortjes en een koptelefoon aangekondigd. Wat de nieuwe oortjes en koptelefoons van Libratone zo bijzonder maakt is dat ze voorzien zijn van ANC (adaptive noise cancelation) die je zelf kunt instellen. Zo heb je op de koptelefoon een knopje dat je toelaat om makkelijk en snel de ‘aanwezigheid’ van de ANC te veranderen.

Eveneens kun je de ANC aanpassen in de Libratone-applicatie. Naast een koptelefoon zijn er dan ook nog de oortjes die Libratone vandaag heeft aangekondigd. Wat Sebastien onmiddellijk opviel toen hij ze zag is dat ze, in tegenstelling tot de meeste oortjes, niet voorzien zijn van een 3.5mm output, maar wel van een lightning-plug. Dit maakt dat de oortjes, momenteel, enkel gebruikt kunnen worden op iPhone. Maar het zorgt er eveneens voor dat je zonder extra accu kunt genieten van eenzelfde ANC als bij de koptelefoon van Libratone.

Wanneer en of er een Android-versie van de Libratone Q-Adapt in-ear zou verschijnen is nog niet helemaal duidelijk.

Ontwerp

Een mooi ontworpen producten afleveren behoort tot de gedachtengang van Libratone, en dit merk je ook echt als je de Q-Adapt producten bekijkt. Ze zijn voorzien van een clean en modern ontwerp dat voorzien is van een stijl die bij zo goed als iedereen zal passen.

Beschikbaarheid

Mocht je al interesse hebben in de nieuwe producten van Libratone, dan hebben we goed nieuws. Want je zult, maar, tot oktober moeten wachten voordat je de Q-Adapt headsets zal kunnen kopen. Wij kijken alvast uit om binnenkort met de nieuwe Libratone-producten aan de slag te gaan.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters