Libratone Zipp Mini review

We hebben eerder al de Libratone One Click en Libratone Too uitgetest. In deze video is het de beurt aan de Libratone Zipp Mini.

Ontwerp

Volgens Daan en Sebastien heeft Libratone zijn Zipp Mini een dubbelzinnig ontwerp gegeven. Maar zoals Dominick zegt ziet de speaker er wel netjes uit. Hij is voorzien van een cilindervormig ontwerp dat 360° weergave van audio biedt. Ook zit er een ‘jasje’ om de speaker die je er kunt af halen, en er hangt een koordje aan om de speaker zo makkelijk mee te nemen. Bovenaan vind je de, op de powerknop na, enige knop die de Zipp Mini rijk is. Deze knop is aanraak gevoelig. Wanneer je op het vogeltje in het het midden drukt, dan kun je je muziek pauzeren. Draai je rond het vogeltje, dan kun je het geluid luider of stiller zetten. Achteraan de speaker vind je ook nog een usb-poort die het mogelijk maakt om snel je smartphone een beetje op te laden.

Applicatie

Net zoals Daan en Sebastien eerder al hadden aangekaart is de applicatie van Libratone, ook voor de Zipp Mini, niet zo ideaal. De applicatie is mooi ontworpen en biedt wel wat functionaliteit, maar hij werkt gewoon niet zo goed. In het geval van de Zipp Mini kun je de applicatie enkel gebruiken wanneer de speaker verbonden is met eenzelfde wifi-netwerk als jij. Als dit niet het geval is, dan ben je niets met de applicatie.

Bluetooth

Een ander minpunt van de Zipp Mini waar Dominick op stootte is dat het bluetooth-bereik van de speaker niet optimaal is. Zelfs wanneer je nog dicht bij de speaker bent kan het zijn dat het bluetooth-bereik wegvalt.

Geluid

Je koopt een speaker voor muziek mee te luisteren, en de geluidskwaliteit is logischerwijs dus één van de belangrijkste punten van een speaker. Hoe de geluidskwaliteit van de Libratone Zipp Mini is, dat vertelt Dominick je in deze video.

Libratone Zipp Mini

Of we je al bij al de Libratone Zipp Mini zouden aanraden, dat vertellen we je in onderstaande video!

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters