Op bezoek bij Meizu: Meizu Pro 6, strategie en meer

ZHUHAI – Afgelopen week ging Dominick, onze razende reporter in Hong Kong, langs bij het hoofdkantoor van Meizu. In deze video kun je van die reis meegenieten en hoor je meer over het merk.

Meizu is een van de grotere en interessantere Chinese smartphonefabrikanten. En laat die fabrikant nou net een tweekoppig Nederlands team hebben dat verantwoordelijk is voor het wereldwijde merkimago. Dat komt natuurlijk goed uit, zeker omdat All About Phones tegenwoordig iemand heeft die bij alle Chinese smartphonefabrikanten in de buurt woont. Meizu nodigde ons uit voor een rondleiding en een interview en daar gingen wij natuurlijk graag op in. In deze video meer over die rondleiding; het interview kun je hier lezen.

Om vanuit Hong Kong bij het hoofdkantoor van Meizu in Zhuhai te komen, moet je de boot nemen richting het Chinese vasteland. Nadat je een visum geregeld hebt natuurlijk, want China kun je niet zomaar in. Vanaf de ferry-terminal zit je nog een tijdje in de bus om bij het kantoor van Meizu te komen. Dat alles hebben wij gedaan om jullie een kijkje achter de schermen te kunnen geven bij de fabrikant.

Naast een uitgebreid gesprek over het merk Meizu, de telefoons van het merk en de strategie om uiteindelijk ook in Nederland terecht te komen, stond onze reis ook een beetje in het teken van de Pro 6. Deze nieuwe toptelefoon van de fabrikant is net aangekondigd en zet een nieuwe stap vooruit voor het merk qua afwerking en kwaliteit. Over dat toestel binnenkort meer in een hands-on. In een later stadium zal All About Phones ook nog een review plaatsen van een andere nieuwe Meizutelefoon: de M3 Note. Die telefoon verlegt niet zo zeer grenzen op het gebied van ontwerp, afwerking of kwaliteit, maar dat maakt hem niet minder interessant. Het is namelijk een low-endtelefoon met bijzonder goede specificaties én een aardig ontwerp.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters