Microsoft Lumia 650 videoreview

De Microsoft Lumia 650 is het bedrijf zijn nieuwste midranger met als tweede focus de zakelijke markt. Of het een interessante smartphone is, kom je te weten in deze video.

Ontwerp

Wanneer je de Lumia 650 bekijkt ga je direct zijn grootste troef opmerken: het ontwerp van de smartphone. Microsoft heeft de 650 namelijk niet voorzien van een helemaal typisch Lumia ontwerp. In plaats van enkel plastic te gebruiken, heeft Microsoft de smartphone ook een aluminium rand gegeven. Door de aluminium rand ziet het toestel er goed uit en voelt hij eveneens erg stevig aan in de hand. Alleen ga je wel een heel klein beetje last hebben van een krakende achterkant. Dit komt doordat je het achterpaneel van de Lumia 650 van het toestel kunt halen, en zo ook de batterij verwisselen en het geheugen uitbreiden.

Zakelijke markt

Microsoft hoopt met de Microsoft Lumia 650 ook een groot deel van de zakelijke markt aan te spreken. Het toestel heeft een schappelijke prijs en alle office-applicaties zijn standaard meegeleverd waardoor het volgens Microsoft een interessante smartphone zou zijn voor de zakelijke gebruiker. Zeker omdat je als Windows 10 gebruiker direct aan de slag kunt met de Lumia 650 doordat de software van het toestel in grote lijnen hetzelfde werkt en eruit ziet als op je computer.

Prestaties

In de smartphone zit er een Snapdragon 212-quadcoreprocessor met 1GB werkgeheugen. Op papier is dit niet zo veel belovend, en jammer genoeg merk je dit ook op tijdens het gebruik van de smartphone. Zelfs met een game als crossy road heeft het toestel het moeilijk, en ook multitasken vormt vaak een probleem. De software loopt wel stabiel op de smartphone, maar ook hier merk je vertragingen op.

Hoe we alles bij elkaar genomen de smartphone nu vinden, gaan we je vertellen in deze video. Wil je een nog gedetailleerder overzicht van de Microsoft Lumia 650, dan kun je hier terecht voor onze geschreven review van het toestel.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters