Microsoft Surface Pro 4 videoreview

Microsoft is al toe aan zijn vierde generatie Surface-tablet, de Surface Pro 4. Sebastien heeft deze Surface de voorbije weken gebruikt, en gaat je in deze video vertellen hoe dit hem is bevallen.

Ontwerp

Wanneer je de Surface Pro 4 bekijkt zul je hem tablet noch laptop noemen. Hij is namelijk beide. Als je de Surface gebruikt zonder toetsenbord, dan is het een heel krachtige tablet. Wanneer je er een toetsenbord, dat je er apart moet bijkopen, dan kun je hem gebruiken als laptop. Hoe dan ook heeft Microsoft mooi werk afgeleverd. De Surface Pro 4 is gemaakt uit een mat, grijs aluminium dat klasse en stevigheid uitstraalt. Achteraan heb je een stand die je kunt omplooien om de Surface Pro 4 te laten rechtstaan. Wat we hier wel jammer aan vonden is dat de stand niet ideaal is voor de Surface Pro 4 op je schoot te gebruiken.

Windows 10

Van de eerste generatie Surface-toestelen waren er twee varianten. Een variant, de RT-versie, draaide op Windows RT. Dit was een ‘lite’ versie van Windows waar je niet alle applicaties kon op installeren. De andere variant, de Pro versie, die draaide op een volledige versie van Windows. Ondertussen heeft Microsoft de Surface RT geschrapt, en blijft alleen de Pro variant over. Vandaar dat de Microsoft Surface Pro 4 op de volledige versie van Windows 10 draait. Dit betekent dat je alle applicaties die je normaal op je computer zet, je ook op de Microsoft Surface Pro 4 kunt installeren.

Krachtig

Als je een Surface Pro 4 wilt kopen, kun je kiezen uit meerdere varianten. Zo heb je een Intel core-m3, core-i5 en core-i7 model. Ga je voor de duurste variant, dan krijg je er eveneens een SSD van 512GB bij en 16GB werkgeheugen.

Conclusie

Hoe de Surface Pro 4 is om dagelijks mee te werken, en of we je het toestel zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters