Microsoft Surface Pro 4 videoreview

Microsoft is al toe aan zijn vierde generatie Surface-tablet, de Surface Pro 4. Sebastien heeft deze Surface de voorbije weken gebruikt, en gaat je in deze video vertellen hoe dit hem is bevallen.

Ontwerp

Wanneer je de Surface Pro 4 bekijkt zul je hem tablet noch laptop noemen. Hij is namelijk beide. Als je de Surface gebruikt zonder toetsenbord, dan is het een heel krachtige tablet. Wanneer je er een toetsenbord, dat je er apart moet bijkopen, dan kun je hem gebruiken als laptop. Hoe dan ook heeft Microsoft mooi werk afgeleverd. De Surface Pro 4 is gemaakt uit een mat, grijs aluminium dat klasse en stevigheid uitstraalt. Achteraan heb je een stand die je kunt omplooien om de Surface Pro 4 te laten rechtstaan. Wat we hier wel jammer aan vonden is dat de stand niet ideaal is voor de Surface Pro 4 op je schoot te gebruiken.

Windows 10

Van de eerste generatie Surface-toestelen waren er twee varianten. Een variant, de RT-versie, draaide op Windows RT. Dit was een ‘lite’ versie van Windows waar je niet alle applicaties kon op installeren. De andere variant, de Pro versie, die draaide op een volledige versie van Windows. Ondertussen heeft Microsoft de Surface RT geschrapt, en blijft alleen de Pro variant over. Vandaar dat de Microsoft Surface Pro 4 op de volledige versie van Windows 10 draait. Dit betekent dat je alle applicaties die je normaal op je computer zet, je ook op de Microsoft Surface Pro 4 kunt installeren.

Krachtig

Als je een Surface Pro 4 wilt kopen, kun je kiezen uit meerdere varianten. Zo heb je een Intel core-m3, core-i5 en core-i7 model. Ga je voor de duurste variant, dan krijg je er eveneens een SSD van 512GB bij en 16GB werkgeheugen.

Conclusie

Hoe de Surface Pro 4 is om dagelijks mee te werken, en of we je het toestel zouden aanraden, kom je te weten in onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Touché -

    “De Surface Pro 4 is gemaakt uit een mat, grijs aluminium dat klasse en stevigheid uitstraalt.”

    Volgens mij gebruikt Microsoft toch echt magnesium en geen aluminium 😉 in ieder geval bij alle voorgangers en ik ben er bij deze ook vrijwel zeker van.

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters