Mobile World Congress 2016 recap dag 1

BARCELONA – Welkom bij onze eerste dagelijkse recap van het Mobile World Congress 2016. Aan het einde van deze eerste beursdag nemen we met je door wat we gedaan hebben.

De eerste dag op Mobile World Congress was erg geslaagd, met een mooie verrassing van Sony en een groot aantal stands waar we langs geweest zijn. Voor Vincent, Boris en Sebastien was het een spannende eerste beursdag, maar ze hebben zich er goed doorheen geslagen.

Onze dag begon bij Sony, dat om half negen een persconferentie hield. Bij deze erg summiere presentatie kondigde het bedrijf heel wat aan. De nieuwe Xperia X-lijn moet de een nieuwe weg inslaan voor Sony, waarbij de nadruk meer komt te liggen op software die met je meedenkt en innovatieve nieuwe manieren om te communiceren. Om dat laatste deel kracht bij te zetten liet Sony de Xperia Ear zien samen met een aantal concepten.

In navolging van de aankondigingen die HTC gisteren deed, gingen we ook even bij die fabrikant langs. Helaas vonden we daar niet alle nieuwe producten om een hands-on mee te maken: de HTC Desire 825 stond alleen achter glas. Wel konden we even met de Desire 530 spelen. Ook de HTC Vive was aanwezig op de stand, maar daar zullen we later nog een keert langsgaan.

Bij Acer zagen we de Liquid Zest en de Liquid Jade 2, waarbij gezegd moet worden dat die laatste niet naar Nederland komt. We sloten de dag af bij de persconferentie van Wiko, dat een hele berg nieuwe telefoons aankondigde. Van goedkope metalen modellen in de Kool-serie tot een geüpdatete Wiko Fever Special Edition. Tot slot was het tijd voor een welverdiend biertje bij de jaarlijkse MWC-borrel van Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Sorry Apple: Analist komt met slecht nieuws over iPhone X lees verder

Sony Xperia

Foto Sony Xperia X2 onthult gloednieuwe design van Sony: dunne schermranden lees verder

Samsung Galaxy S9

Haarscherpe renders tonen Samsung Galaxy S9 lees verder

Apple iPhone X 3D-sensor

‘Vijf dingen die we weten over de iPhones van volgend jaar’ lees verder

Lenovo P2

Vijf redenen om (niet) voor de Lenovo P2 te kiezen lees verder

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters