Mobile World Congress 2016 recap dag 2

Hop!!  En dat was dag 2 van het Mobile World Congress, de kater van gister was weg en de boys gingen fris gedoucht en vol goede moed op weg naar de metro.

Dominick had door zijn lange verblijf in Hong Kong een onverklaarbare trek in broodjes van de LIDL, maar die was gelukkig dicht. Een lokale bakker bracht uitkomst en toen lag niks ons nog in de weg om weer een vlammend stukje kwaliteitsjournalistiek voor jullie te produceren.

De eerste op onze hitlist was Nextbit, een jong bedrijf dat met hun Robin smartphone op de beursvloer veel stof doet opwaaien. De telefoon heeft een algoritme waarmee apps die je weinig gebruikt automatisch worden geupload in de cloud. Foto’s van meer dan honderd dagen oud worden geresized om zo ruimte te besparen, een full resolution back-up is dan we beschikbaar in de cloud. De CEO van Nextbit Tom Moss stond ons vriendelijk te woord en we werden van harte uitgenodigd om komende woensdag mee ‘Swedish Beer’ te komen drinken, dus wie weet zien we daar binnenkort een dronken video van.

Hierna zijn we naar Microsoft gegaan om daar hun Lumia 650 te bekijken, een zeer mooi toestel in het middensegment. Paul Mols kon ons meer vertellen over de Lumia line-up en de compatibiliteit met het Windows 10 besturingssysteem. Nadat we nog wat hadden gefitnest bij HTC met behulp de, in samenwerking met Under Armour geproduceerde, health box werd het tijd om de boel eens even flink in de fik te steken! Caterpillar had een toestel waarmee hitte gemeten kon worden dus dat kwam goed uit. Toen ik zei dat hun CAT S60 het toch meer een telefoon voor bouwvakkers was, wist Lisa mij uit de doeken te doen dat zij het toestel gebruikte om te kijken of de steak wel warm genoeg was en om haar poes in het donker te zoeken… HOEII!

Wij gaan de stad in om te genieten van ons laatste avondje in Barcelona, morgenochtend zijn we weer op het Mobile World Congress om je op de hoogte te brengen van al het nieuws dat hier op de beursvloer te vinden is.
Ciao Amigos!

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters